La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 1 February 2014 | 08:10 | 0 sweethearts
Assalamualaikum,

"if you think i hate you i probably yes ok bye :)"

snsd's Baby G verse. buy me that pinkkk one for my birthday please then i'll marry you. kiddin' ;D 


tadi kan, aku maghrib dekat surau Petronas mana tah kan, haaa... dah lah lapar. tak dinner lagi. siap aku masuk je surau tu orang yang asal sikit dah bertambah sampai terkeluar surau dah. oh yeah. kau nak jalan pun siap boleh langgar orang tak tentu hala. pastu, tetiba ada sorang budak ni darjah berapa entah aku tak tau. tak kuasa lah nak tanya dia tetiba kan? haaa.. dia punya lah suka suki oren dia main bukak tutup pintu surau tu. padahal mamat kat luar tu bersepai. semorang dalam surau tu dah free hair dah kateko. time dia main aucak-aucak pintu tu, aku jeling dia. ada bzzttttt bzztttt lagi. ecewah. kekonon boleh ada telepati terhantar lah kan. dalam hati siap cakap lagi, "aku debik kau karang." terus dia keluar tak masuk-masuk pastu. hahaha garang kan aku ni? :D

actually aku baru balik Meru. tengok incik adik sedara yang baru lahir. Muhammad Naufal al-Irsyad. ada gambar haku ngan dia. nanti aku letak ye.. tapi bukan sekarang ok. malas nak upload gambar dah hiks :p 

anyway, kat rumah makcik aku tu ada kucing. aku ni, kalau kau hulur baby ngan kucing kat aku suruh pilih mana yang aku berkenan, aku pilih kucing. eheeee nape entah. kucing tu comel okay? okay zakiah memang baby tu tak comel pun. -.- aku bukan apa, aku tak suka ganggu ketenteraman hidup orang. naufal kan tengah tidur menikmati alam mimpi dan kehidupannya yang indah, so why bother why why? gituuu. padahal memang kucing tu takde kehidupan punggg -,-

time orang dok cecubit pipi naufal tu, aku sibuk gomol kucing. Bubu(s) nama beliau. eh ngengade tambah s kat belakang kan. hoho. aku kendong cik bubus ke hulur ke hilir. sampai terlena dia dalam pelukanku. ewah ayat sastera kemain. sampai mak aku naik rimas suruh aku letak kucing tu jauh-jauh. tu belum aku gendong bawak gi menyapu, mengemop, jalan-jalan keliling rumah lagitu. aku selalu buat ngan empat ketol budak kecik kat rumah aku tu heww. keibuan sangat tau ai ni. xP

haaaa lepast an lepastu kan.. *pengsan* haha tetiba. 

nak tau something tak? jap, aku nak gelak kasi puas hati dulu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. lagi... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sumpah lawak okay lawak. hahah tak cakap apa-apa tetibe dah lawak kan. annoying betul zakiah ni. :D tadi, balik-balik ngan kepenatan, aku on wechat haku. pastu tetiba ada 2 peoples give you 234 conversations bla bla bla dah malas nak ingat. well, macam biasa aku ingat gegirl genesis ngan team genesis. (tu je yang rajin isi inbox aku punn..) tapi bukan.

kau tau sapa?

ahhaaaa... suspen kan kan kan?

iwan? bukan meh... betul nak tau?

betul ni? betul betul? 

okay over. mohon lempang aku reramai. :/

tau saper?










najib.




kbai adios everyone.

sila terasa ye bangggggg *sarcastic voice*


#ps : naby, ada laa... time tu kite tengah makan-makan kat kantin. pastu kau cakap centu. pastu aku cakap kau merepek. konon setia nak mati sangat kan kat hero tu. sakai aku ni tau. tak ingat pulak dia.. ergh TwT




0 Comments:

Post a Comment