La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 10 February 2014 | 22:27 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"you can expect me to be fine, i don't expect you to care.."


okay tengok tajuk pun dah bosan kan? ehheee sorry lah ye cik zakiah ni memang sukeee sesangat peram cerita lelama sampai basi. pastu bila dah berlapuk berkulat baru nak cerita. kan? haaa. pemalas tu.. jangan buat bini. kehkeh xD

to tell you what, i dreamt of someone hihi gedik tau nak story pasal mimpi somebody bagai. macam lah bebetul jadi.. peh. but well, tak kira tak kira nak citer jugak! *hentak kaki* okay sila tampar aku lelaju ye korang. :p 

in my dream, i met someone that i never met but he's really handsome (ini keutamaan okay, omai kenapa aku selalu mimpi orang hensem yang aku tak pernah jumpa haa haa? sedih sangat k.), tall, charming, putih (nyahahaha!) and a bit korean-looking. well, kind and perfect lah ikut cita rasa ai khon? hiks :3. mimpi tu kalau aku cerita memang pelik. ada misi lelari pastu ada haiwan-haiwan bhaha macam Running Man versi Pencinta Binatang. gituuu. seronok, kitorang satu team pastu kena cari binatang yang dilepaskan ke serata alam. pastu mamat tu siap share kisah hidup dia lagi kan pastu kan yang lawaknya aku ke hulu hilir ngan dia sampai aku terbangun tidur. and i don't even know his name. pffftttt -.-

psttt, is he my destiny lol? xD

petang semalam buat latihan motor memang disaster. memula tu nampak atikah, ex-classmate kat skpp. aku senyum siap dia buat muka sombong kemahenn. amboiii.. melampau sangat k. :( pastu tetibe lamunanku dikejutkan dengan kehadiran faris syukri.. cewah ayat bajet novel kan? haaa, terkejut tau. kami berpandangan lalu memalingkan muka memasing. ahaha why why why? because aku taknak kena makan ngan aweksss dia yang garang tu. eheee gurau ah afiqah. amek lah faris tuuu.. amek! amek sana! //campak kat muka dia// muahaha lol kiddin' baby. :]

but the disastrous thing is not happen yet. dapat borang kemende tah tu, kitorang kena gerak kat tempat asas motor, da trek lah maksudnya. pastu tetibe faris tanya kenapa aku amek lesen kat situ. oi.. kau baru tau ke aku orang sg besar? -.,- haa.. kendian, aku nak amek kerusi plastik yang disusun kat situ, dah lah bebetul depan those handsomme boys (euw! muntah sebaldi please!), boleh pulak kerusi nye stuck. malu hoiii malu gilaaa sensorang kat situ nak amek kerusi takde kuderat. semua orang tengok je. rasa cam nak nangis tutup muka sangat okay. 

aku jeling faris dah. kekonon ada telepati terhantar cakap 'hoiiii... tolong aku hoiii...' masa tu memang tak pikir makwe dia ke, minaci, cikaro, hehe yang penting aku dapat apa yang aku nak. kerusi. tapi dia tak paham pulak. dia boleh termenung pandang aku macam tak nampak je. wey, tolong lah sahabatmu ini.. eceh sahabat katenyee.. at the end ada mamat tolong. phew, masehhh :>

latihan asas memang haremm seharommm harlem shake. orang tak lepas titi, aku lepas. orang lepas kon, haku tak. siap salah jalan kan? memang aku gegelak je atas trek tu. oh btw, sempat buat kawan whoo. budak mrsm Alor Gajah. somtimes, zakiah ni peramah jugak tau hihi ^^

pastu balik, and khamis ni ada asas kereta pulakk.. okay berdebar hatiku.. :'<

#p/s : suka cuak tak memasal kan? :D

i'm an ordinary person. i admit, i'm stubborn much. but i still have a soft heart. aku tak pandai nak palau orang. nak hambar orang. aku cepat kesian kat orang. aku tak sampai hati nak buat jahat kat kau, even kau dah buat aku kecewa. yes, we can talk towards each other but honestly, everything wouldn't be the same. i may be smilling but i won't fall anymore. sorry :)

OVER :)

adios assalamualaikum :')

Joong Ki hensem okay? muah :*



0 Comments:

Post a Comment