La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 13 February 2014 | 09:16 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

inspiring song from Selena Gomez. omg you've got a Selenator hereeee  mihmih :*


just wanna share something. aku dapat daripada wechat berzaman dahulu kala lagi tapi baru nak citer sekarang. basi betul. ayuh kengkawan, mari kita boo zakiah reramai. boooo... xD

tak semua betul okay tapi i did think that it was interesting. :)

fakta anak KEDUA. oh yeah, i'm a second child yeep yeep huuray! *jump* ngahaha eksaited sangat k. haaaaa.. kau ada kau ada? //muka pailang// eh eh over tau kau zakiah. err --"

soooo, this is it, 
Fakta Anak Kedua. FAK. okay hodoh nak mampuih bunyiknye bila akronimkan. oh haaa. jangan pikir benda bukan-bukan yee... tembak karang. //acu pistol//

1. Senang Memaafkan Orang
hmmmm. agreed much. kengkadang tu tak kira lah betapa benci nya aku tahap gaban asdfghjkl sekalipun, tapi at the end, aku maafkan jugak dia. esp kalau dia dah mintak maaf. tapi kalau dia tetiba baik ngan aku pun, acceptable. tapi tu kena tunggu beberapa tahun dulu ah. lepas sesembur sikit. kasi puas hati nyahaha :)

2. Garang Macam Harimau
hahahahahahhahahaha so not me okay? macam naga adalah. ekeke :3 aku lemah lembut kat sekolah je. kat rumah tak. ai selalu tumbuk abang ai tau. lewls ;) jadi kalau tetiba balak aku tu lemah antibodi pukul sikit melayang tuuu, we say selamat tinggal bakal suami~ kahkah xD



3. Kalau Gelak Tak Ingat Dunia
okay betul. tapi in certain condition je laaa. whether betul-betul lawak cam lawak ustaz ahmadi (hehe) or Jozan, (i kinda like Jozan much :D) atau pun orang tu buat lawak hambar tahap nak menangis. just sekarang tak selalu dah lah. gelak bebanyak gelap hati tauuu. amboi.



4. Sensitif, hati Lembut
please refer kat no 1. aku tak suka orang marah aku. oh, kau marah orang takpe kan zakiah kan? muehehe. marah-marah cemana pun, nanti aku kesian jugak. pastu aku yang mintak maaf. padahal orang tu yang salah. waddeheee... :/ lagi satu, aku ni emo okay, (ngaku sendiri), cepat sentap, i have a good memory of things that you've said to me. esp bad things. scary much? so better don't toying with my heart or elsee....... wuahahaha *evil laugh*

5. Ramai Peminat
arghh dusta! no comment :3

6. Mudah Menyayangi Orang Lain
depends on situation. kengkadang tak punggsss -,- kau sapa nak aku sayang kau? puih. hahahaha okay jahat sangat okay. (: takde ah. orang sayang aku, aku sayang dia balik. omooo comel kan ittew? hikhik ^^. lelaki dikecualikan. kbai.

7. Sukar Melupakan Orang Yang Dia Sayang
okayyy... that's the reason why i always fall into the wrong, and even worse, the same person like why why why? uhuh, pathetic... TT



8. Selalu Menjadi Tumpuan Orang Ramai
ye ke? entah. aku tak peduli orang lain. sekian. teeheee :p

9. Senyuman Tetap Di Bibir Walaupun Sedih
touche'. true much. they won't call me an actress without a reason tbh. i'm a great drama queen ever! miahaha xD

10. Sentiasa Mengingati Kawan Lama
yah, i always miss my good times with my dear takwababes, pastu kengkawan yang dah ceriakan hidup haku yang huru hara ni, yang support aku, i lap you gaisss! muah muaahh *flying kiss* limited edition ni. cepat sambut kiss aku. hehe bajet retis sangat. kau pikir kau Meriah Carey? benci okay. 

11. Manja
kat mak aku. emmm.. yang lain aku tak tau. kena tanya dorang la ni okay? tapi aku rasa aku tak manja. aku taff, mannn.. hihihi okay tipu. -_-

12. Suka Haiwan
sangat sangat sangat. aaaaaa! pagi tadi (khamis 13 Feb 14) tengok MHI ada orang bela rakun, aaaaaaaa menjerit satu ghumah. efek keoveran keeksaitedan. comel giloss aspidoss gemuk gedempol bulu nye gebu. suka tau. rasa nak je lompat masuk tibi pastu peluk bawak balik rumah jadi kan monyet peliharaan. #eh? masa kekecik dulu kan kan, aku tak boleh tengok Animal Planet segala kejadah tuuu, sebab bila tengok je, tengok rimau, nak bela rimau, tengok singa, nak bela singa. tengok helang nak bela helang. tengok wild boar je yang tak suka. pencinta haiwan betul kekecik dulu k. hee.

13. Peramah
ikut mood. tapi selalunya aku suka buat hal sendiri. like a boss~

14. Mudah Nangis
tade tade~ hihihi konon ye konon. padahal sinetron indon mati pun nangis berjurai ngalahkan air terjun niagara. tu belum hindustan lagi tu. happy nangis, sedih nangis, marah nangis, apa lagi yang kau nak? sensitip tau kite ni. hoh. 



15. Lemah Dalam Percintaan
aghhhh taknak cakap pape! *duckface*

16. Sering Ditinggalkan kekasih
ehehehehehehhehehehe NO COMMENT (:

17. Sering Disuruh Untuk Membuat Kerja Rumah
ha'ah. aku bibik sepenuh masa. nak nak time tunggu result ni. dah boleh kerja kat agensi bibik ni pastu dapat majikan kaya larikan suami dia. bhaha gurau jeee ;P

18. Suka Shopping Tetapi Takde Duit
oh really, i wish i have money so much sampai dah tak tau nak beli apa dah. kalau daun kering tu duit mesti ramai orang dah kaya kan? hehe.

19. Tabah Menghadapi Dugaan
because i know Allah will always be there for me. be strong, zakiah! :D

20. Genius dan Sentiasa Berfikir Luar Kotak
uhuh. -___________- no comment again.


so that's all. rasa cam riak sangat tau. mostly betul. wihihi. pastu bajet 'no comment' kan? mawi sangat okay. tsuMawi kita tukar jadi tsuZakiah. ahahaha buruk gila nama. :D 

so yeah, believe in yourself. everyone is beautiful in their own ways.

okay dah ngantuk sesangat. babai ebelibadi. muah. :D




0 Comments:

Post a Comment