La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 25 February 2014 | 07:41 | 0 sweethearts
Assalamualaikum,

okay, tak leh nak lelama bersembang merapu takde hala tujuan. sementara wifi elok ni, maka wajiblah dahku mempercepatkan taipan aku. ayat aku salah k. tatabahasa kelauttt. -.-

ah, tak peduli. //taip lelaju// 

rindu gegila kat korang, kat encik blog, kat fesbuk yang berzaman tak bukak, kat twitter yang time ceni lah baru ada yang nak sembang, padahal sebelum ni wifi elok takde sapa yang nak layan aku kan. amboi. melampau k melampau. kihkih. tetiba wasap keluar segala macam cerita menarik. kohajaa sangat wifi ni buat hal waktu genting. cis.

pastu.... disebabkan kelam kabut, haku dah lupa nak update pasai apa.... ugh.. *crying* TT 

okay, currently in love with myungsoo, byung hee, and still, joong ki. hiks saya setia tau. kbai.

aummm! >< hihihi
sebab aku takut wifi buat hal, aku buat entri pendek cam siput. sorry korang. muah! :* hahaha tetibe kan haku ni?


0 Comments:

Post a Comment