La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 16 February 2014 | 07:37 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"i still don't know just how we screwed it up.."



hari-hari tengok rm. sampai haku dah termimpi-mimpi dah. hoh. -_-

kau tahu, kengkadang aku ni pelik. haaa. tak percaya? tengok tagline kat insta aku pun dah tau. alah tak payah insta. kat sini ada je kat 'about' tu. that 'i am abnormal' suits me though. hehehe. contohnya, semalam and pagi tadi, kemain dok terpikir sampai tidur tak lena, mandi tak basah, makan tak kenyang. okay tidur tak lena tu je betul. yang lain dustaaa semata. mandi tak basah? tu namanya tak mandi tau. makan tak kenyang? aghh tipu besar. ayat jejiwang ni kengkadang macam tak logik je kan? -.-

haa. punya lah nebes teruk sampai cenggitu sekali. rasa bersalah hingga klangit. bersalah, sedih, konfius tetiba, tengok, dah macam ikan masak tiga rasa tau. suka sangat ada perasaan yang pelik-pelik tak memasal. pastu bila dah mendengar ceramah motivasi daripada encik naby, dahku rasa lega sikit. err banyak sebenarnya. pastu terus lupa hilang ingatan sampai sekarang. dan dah tak bersalah yay me! wahahaha. tengkiu encik naby. :D 

see? memula ada perasaan. pastu tetiba sesenang je tak ada dah. pelik kan? //kunyah cekodok//

okay, sakit perut pulak minum soya memalam ni. ergh :/

currently, aku rasa minat kat chansung <2PM> ahahaha you're soooo pathetic zakiah. orang dah minat exo's members, infinite's, bts's, btob's, pastu kau terhegeh-hegeh nak minat chansung. -,- aku ni.... bukannya kpopper sangat okay. pengetahuan tak cukup. bukak wasap tengok group dok sibuk cerita pasal kpop pastu sendiri tak mampu mencelah sebab tak tau pape. so sad my life. TT

kenapa hensem sangat ni bang? ;p


tapi, tak kisah lah kan? aku suka chansung ni sebab aku rasa dia hensem. yah, attractive much muehehe . pastu tengok rm yang lama and perasaan nak peluk joong ki datang dengan mengejutnya. okay pervert sangat tauuu.. //wink// like seriously, aku takde masa langsung nak layan kdrama. harap je opy bebanyak siap tamak haloba kan? tapi satu pun tak bukak lagi. ye la, aku kan sibuk, pagi kena kemas rumah, ada masa pun malam lah. tengok rm dah berapa jam kan. nak tengok drama lagi.. tak sempat, mannnn. sedih tau sedih.

tu aku tu. yang joong ki peluk tu. haaa. saja nak pecah rahsia. hewhew :3


nak stayup jadi burung hantu malam-malam buta memang tak lah. satu, aku tak berani. dua, well, i kinda type of girl yang tak mampu nak mem-burunghantu-kan diri. i need enough sleep. tak boleh lebih pukul 2. kalau tak, kau tengok, muka aku dah serupa zombie dah karang. mata sembab, muka kusam, rambut menggerbang. scary sangat okay. kalau letak fahd, adik sedara aku yang tiga tahun tu, mau nangis melolong dia tau. hihihi :p

sebab tu aku perlukan tidur yang secukupnya. sekarang ni pun dah mamai dah. hehehe.
and lagipun, tidur cukup boleh cantik tau! hiks :3

amboi.. kekecik pun dah lawa kemahennn -.,-


kbai assalamualaikum :)

ain't it inspiring? :)



0 Comments:

Post a Comment