La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 15 February 2014 | 08:08 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"tanpa alasan kau bunuh diriku.."

truth :')



ya Allah... kenapa entah. rasa sedih tetiba. hmm. kau paham tak perasaannya bila kau ni hot-tempered punya manusia pastu bila kau marah kau rasa puas hati kendian tetibe rasa bersalah kau menggunung ganang? okay metafora sangat ayat aku. -.- 

aku happy bila dapat mesej daripada yana ngan beth, which is mesej kekonon nak bagi idea untuk membalas dendam kan eventho memang merapu gilaaa idea dorang tu. those were brilliant, seriously tapi lawak tahap asdfghjkl sampai nak terguling kau baca. perghhhhh... sebab ni lah aku sayang sesangat kat dorang. supportive through high or hell water. :') 

tapi, aku tak sampai hati kot. at the end aku reject idea(s) dorang. memang teringin nak buat kan, (okay jahat jugak aku ni heheh) tapi entah. it's just. what if punya lah revenge huru hara sana sini pastu tetibe tu memang jodoh aku arghhh~ jangan pikir zakiah jangan pikir! D:

aku teringat badco post kat wechat, kalau tak contact setahun pun, kalau dah jodoh, jodoh jugak. okayyy and i was like habis tu kalau dah benci pung pang bomm kebabom bertahun-tahun tak tegur tapi kalau dah jodoh tu jodoh jugak kan? ouhhh, taknak pikir dah. -_-' 

tapi aku dah janji setia ngan jongsuk hiks ;)

just sekarang ni, terus terang cakap aku sangat prejudis kat lelaki. sorry to say. bila jumpa kat kedai ke, restoran ke, aku macam 'eeei blah laa! jijik lah tengok kau!' haaa nampak? sadis kan? haha kesian orang tu kena benci tak memasal. xD tu la, aku tengah nak ubah. it's hard tbh. tambah-tambah kalau spesis kutu rayau gragok tuu. perghhh~ rasa cam nak je ikat kat tiang pastu baling batu sampai pengsan. ekstrem sangat tauu.

okay, seriously dah takde ideaa. penat seharian keluar. huuu. 
adios ebelibadi. :)




0 Comments:

Post a Comment