La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 6 February 2014 | 00:44 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 



pepagi buta dah lari sana sini sebab nak kemas rumah. tambah pulak aku sorang je yang tukang kemas. mana nak masak, nak sidai baju, nak bagi kucing makan lagi kan erghh i wish i am an octopus. TT abang aku? okay pukul 9 baru dia bangun. what do you expect hmm? 

so, macam peliks.blogspot je kan tetiba aku nak rajin mengemas bagai. well, naby datang rumah aku yay! *jumping star* wahahahaha xD 

pastu kan aku huru hara sana sini, rupanya-rupanya naby lambat lagi baru nak sampai.. oh yee...... pukul sembilan katenyeeee... -__- so kekonon nak sambung buat aktiviti sendiri kat dapur kan, which is masak sarapan untuk abang aku, aku pun dok bertapa kat dapur sampai tetiba instinct ku mengatakan seseorang di luar. ceh, ayat bajet saspen. ahhaaa rupanya cik naby sudah berdiri di luar. padahal dia kata baru keluar rumah dia. tetibe muncul. hoh. o.0

datang, duduk terus memasing bukak laptop. bhaha bagus kan budak-budak zaman IT ni. jumpa pun ngadap laptop lagi. merapatkan silaturrahim sangat tau. 

sebab dedua dah lama kemahen tak jumpa, selama ni main wazzup wazzup je kan? lalu suasana menjadi suram. haaa. drama sangat kan ayat tu. takde lah. memula je awkward macam tak pernah kenal je sebelum ni tapi lama-lama siap boleh bantai ketawa berdekah-dekah lagi. okay buruk gile perangai. haha.

lagipun, bila kau jumpa bestprengg kau, apa lagi yang kau nak kan? gittew. men-kopi-kan segala rm, wgm, drama, movies mak nenek kejadah sampai laptop stuck browser crushed. ngahaha itu naby. :D oh yeah, aku sangat puas hati sebab rm semua episod aku dah ada yay me! //tepuk tangan sensorang// jadi tak payah lah gua nak membuang masa mendonload. tak gitu? 

dah pung pang pung pang, pukul 1 lebih, naby balik. huhu. babai naby.. aku takkan lupakan kau.. kenanglah daku dalam doamu~~ eceh. gaya macam orang tu nak pergi berperang kan? hekhek :3 

selfie adalah kami. kami adalah selfie. #Eh


ahha ni namanya saje nak buat riak kasi semua orang dengki hati. hakhak xD

B is for Bella. bii bii biii. okay tak lawak. -o0-


aku ngan naby ni pelik tau sebenarnye. aku kan gila gila gitu. emm okay sebenarnya memang gila aku rasa. :p pastu naby pulak cam clumsy. but still cute on her own way. ;) haa kendian kau bayang kan kami bergabung, hahaha tak masuk okay tak masuk. kpopers sejati, it's her. verything is about her bias, the kdrama jdrama berdrama-drama dah. dan aku, pinky dinky doo, manusia yang huru hara selalu messed up ngan benda tak berfaedah seperti cinta dan lepastu kecewa lepastu mereng buat luahan hati dan perasaan. waddefuuuuu -..-

tak tau lah cane boleh rapat kan? rapat gegila pepulak tu. omnomnom comel tau kami ni. hihihi. em kalau dah rapat tu tak semestinya minat sama kan? haaa. tapi tadi aku paksa naby tengok movie yang aku suka tengok ngahaha kau tak tengok muka dia tadi. sparta. hakhak xD. 

well, aku suka kartun kan. tu pastu aku paksa dia tengok sekali. hewhew. lagipun, dia samakan kartun Avatar The Last Airbender tu ngan movie The Last Airbender. siap dia kata movie tu ohsem. agh mana bolehhhh.. tak sama okay? movie tu perosak minda~ wuwuwu~ 

eeeii apa zuko jadi keling ni.. eii eii boikot boikot. :\


i had a great time today. now looking forward for che zubeth and yanoo to come hewww tak sabar tau tau. hihi >_<

annyeong assalamualaikum. :)


0 Comments:

Post a Comment