La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 26 February 2014 | 22:34 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"i only pray you never leave me behind.."


okay, firstly, the saddest thing is my wifi connection is still unstable so line nya macam cekelat, kejap ada kejap takde. benci sangat. -,-" 

and and i just got my L license yay me! wahahaha walaupun setakat L kan tapi hape ku kesah? haaaa. poyo betul perangai kau kan zakiah. start minggu depan, driving class. okaaaaaay. nebes ebeles datang balik. ergh. 

diam! aku tau aku selebet. -0o-


i spent a lot of time fangirling like there's no tomorrow hihi :3 tetibe main wasap ngan anati sembang pasal kpop kan? padahal dulu dengar kpop pun buat tak tau. sombong sangat tau. tapi, i'm not a real hardcore, i mean kalau bias aku dah ada makwe, aku takde lah mental breakdown lagi. hihihi >< pi lantak dia lah ada makwe ke tak. kalau jodoh aku ngan dia, kahwin jugak kan? heee <3

tak habis-habis pasal jodoh kau tu. imaginasi tinggi ni. hehe :D

dah usya penny pinchers sikit, lol joong ki got the hideous hairdo. seriously childie gegila eventho comel. pergh, jatuh ranking mamat ni dalam hati kita okay. playgirl betul aku sekarang. haha.

lagi sehari nak masuk bulan mac. ya Allah, takut sangat ni.. eventho aku kengkadang tak nak pikir kan, pepura tak sedar diri kejap tapi still memalam aku pikir jugak. ya Allah, bantulah hamba-Mu ini.. huhu :'<

teringat masa dedolu form 3. konon cuak nebesss kemain sampai update belog menyatakan perasaan yang libang-libu ketika itu. ahaaa. bagus vocab kau ni zakiah. //thumbs up// ni, entri form 3- Incoming Result PMR abaikan ayat aku yang huru hara dulu. hee.

tapi memang dah confirm rasanya yang result keluar 19 March 2014. hoii... sebut tarikh pun rasa nak pengsan dua tiga hari. belum betul-betul tarikhnya lagi. mungkin aku tak pergi kut. duduk dalam rumah berselubung selimut ngadap siling sepanjang hari. pastu esok keluar berita kan, pelajar lemas dalam selimut sendiri. suka merepek tahu merepek? 

tapi tapi masa form 3 dulu cuak cemana pun, pengsan pat lima doploh kali pun, i ended it with flying colours yay! *screams* tetiba happy ni dah kenapa? haaa. and tbh, aku sangat-sangat berdoa yang result aku kali ni pun gempak boom kebabomm kasi letup DIK pun aku tak kisah. asalkan straight A+. asalkan Allah bagi peluang tu. walaupun aku banyak main-main selama ni... tskk... TwT 

jadi....
mari kengkawan, kita doa reramai ye.. doa sepenuh hati, seikhlas hati. biar Allah perkenankan. :')

"Ya Allah, kurniakanlah results SPM yang bagus-bagus, yang gempak, straight A plus, straight A's kepada kami, calon SPM 2013, batch 1996 ya Allah.. ampunilah dosa kami.. murahkan lah rezeki kami.. Amin ya Rabbal Alamin.."

okay, lepasni dah konfiden nak masuk Ustazah Pilihan ni. hehe. ;)

berdoalah, Allah tu Maha Pemurah (':


bye, assalamualaikum. :)


0 Comments:

Post a Comment