La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 15 January 2014 | 05:44 | 0 sweethearts
Assalamualaikum,

seriously aku rasa macam pernah buat post ngan title 'sigaraning' or maybe 'sigaraning nyawaku'? oh well, the past is the past. let bygone be bygone ahaks katekauu! xD

nak kongsi satu quote. dia macam pening-pening lebah madu sikit tapi.... maksudnya best. bagi aku lah. haha. 

Kami hanya dua jiwa yang terpapas ketika menunggu kereta api, di sebuah halte kehidupan. Aku akan menaiki kereta api siang, dan dia pula yang telah membeli tiket kereta api malam. perjalanan satu hala; kami sendiri tidak tahu ke mana destinasinya. perkongsian yang kami panggil 'cinta' itu, sebenarnya hanyalah saling pandang melalui cermin tingkap; saling melambai tangan dan bertukar senyum. kemudian ketika peluit berbunyi, baru aku sedar realitinya: kereta api ku mula bergerak, kami semakin menjarak. hanya bayangannya yang melekat di cermin jendela. kami semakin menjauh. hanya senyuman manisnya masih terlekat di jendela hati.                                                                -Ali Imran, Sigaraning

thanks imaen. you made my dayyy! wahaha :D


kau tengok g-dragon. comel baq hang kalau dia tak pakai mekap over dia yang huduss tu. hwhw :3

bye world :)

oh ya, my moyang meninggal pagi tadi. innalillahiwainnailahiraajiun.. :'(


0 Comments:

Post a Comment