La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 28 January 2014 | 07:08 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"the me who only thought the end is the end"

tetiba ada orang bagi bunga ros masa besday aku kat universiti nanti kan. huk aloh kau berangan apa ni weh? -,-"


esok aku nak test komputer. dah well macam tak biasa je kan, aku masih bisa berjimba-jimba menhenjoykan diri sendiri. peh dasar tak menyedar. bukak buku latihan dua minit, pastu on laptop sampai dua jam. tu belum tambah tengok tv dan makan cekedis lagi tu.

pastu punya lah happy nau blogwalking kat blog orang. ecewah memang tak ingat esok nak exam kan zakiah kan? padahal petang tadi cuak kemain siap tengok spongebob seluar kotak sambil mata di buku lagi. macam mana tah aku tengok tv masa tu. -,-"

so, inspired by inche skullsullivan punya blog. walaupun blog dia takde kaler lain kecuali putih ngan gambar dia sebesar alam semesta setempek dua, tapi isinya berkualiti boh.. ecewah dah macam citer pasal durian 'Musang King' pulak bunyiknye. dia macam FL versi lelaki ahemm bahasa dia sangat lah otai sampai kengkadang aku rasa dia tu penulis novel terkenal. kemain puji haa.. xD

oh and the best thing is dia ni macam kpop-kpop yang tak nampak kpop kerana cool di luarannya. gituuu. takde lah maksudnya aku ni suka boys yang kpop over pakai seluar warna warni cikang betis tu. tapi macam kool lah kan sesama layan Running Man ni ihik ^^. macam first time aku tau caei layan rm. perghh cool gilaaa kau caei meh sep sep tom tom ngan aku meh! bhaha over sangat tau :3

limit zakiah limit... pukul 11 kena tutup laptop jugak ni. -.,-

anyway, naby ada buat post special untuk aku. haha takde lah. ada lah berkaitan ngan aku eventho mostly pasal suami dia si baekhyun tuu. hikhik tapi aku appreciate everything. thanks naby yang omey! ni yang sayang lebih ni :* 

ahhaaa siap ada beautiful lagi hiks ;) nangis tau baca.. hehe


dia sudi menghabiskan masa dengar aku membebel berkoyan-koyan. membebel ke kalau kat wasap tu? okay tipu. baca whats app aku banyak-banyak yang mampu membuatkan Perdana Menteri Afrika Selatan menangis berjemaah. gedik sangat tau kau ni zakiah. cehceh :D feeling habisan sampai menangis dua tiga baldi dah aku. dah lah sambil tengok upin ipin. tak rasa kontra habis ke? err --"

well, kekadang i still can't accept everything. tambah-tambah kalau aku tengah down. perasaannya macam perghhh... tak mampu diperkatakan lagi. tak bersyukur tau aku ni. padahal sendiri tau, Allah tu Maha Mengetahui. Allah tau yang terbaik untuk kau. Ampunilah dosa hamba-Mu ini ya Allah... :'<



aku ni camni lah. time emo tuu masya Allah macam boleh lari-lari ke dalam hutan pastu nangis depan rimau. haaa sedih bebenau nye. dah lepastu dah okay, lupa dunia. melagha balik. macam sekarang ni haa... sepatutnya baca buku wahai cik zakiah. bukan buat entri baru yee...  hehe

aaa dah datang balik penyakit cuak nebeles aku ni. eeei susah betul kalau hati lembut ni. manja sangat tau. macam gula-gula kapas. cewah menyampah pulak baca. hwhw :3

eei dah lah tu zakiah. daripada kau dok cuak kat sini baik kau baca buku kat sana. tak lulus kang buat nangis sebulan je karang. 

dokan aku yeeee korang-korang yang comel(s) sekalian. heee :p



bye semua. assalamualaikum :)


huhu dah lah. takut ni... nangis satgi karang kang.. D':




0 Comments:

Post a Comment