La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 5 January 2014 | 21:25 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"as long as you're in front of me, it's fine. (:"

VIXX? not bad siaa eventho dorang tak sehensom EXO but well, i appreciate everything hee ^^


lately aku memang suka buat random post. bhaha tak tau lah kenapa. semangat nak berblogging walhal takde lah benda sangat kan? hehhh aku nak bercerita tapi takde kawan. so, konklusinye encik blog ni lah tempat hamba mengadu. di samping para peepers sekalian hakhak xD



okay, dah lupa nak cakap apa................................... -0o-



sejak semua orang pakai handphone Galaxy dalam rumah ni, okay takde lah semua pun, abang ngan adik pakai tab wuwuu, semua orang macam tak berenggang ngan henset masing-masing. ada je wasap, wechat or line yang masuk. tak pun dorang bukak fesbuk. or else, main game. (my mom is a gamer y'know? :D

masing-masing pegang handphone. which is quite different than me lah. entah. maybe sebab aku tak tahu nak berWhatsApping dengan sapa, just my two friends consists of beth and naby, and pija kengkadang, and with those Aigomonina's. or berhapehapentah, aku line ngan mak aku sendiri, okay yang tu totally funny XD anddd itu je lah. so, sorry lah kalau sapa-sapa punya mesej tak terjawab ikut masa or orang call tapi aku tak angkat. tu maknanya aku campak handphone kat mana-mana ceruk lah tu. well, ai m single shoooo why bother? aku takde komitmen hee :3

i live peacefully now, thankyou you >.<

i don't care pfftttt -.-

heh sapa kata duduk kat rumah ni tak penat? penat woi... kau lah yang masak, yang kemas rumah, yang basuh baju, yang bagi anak-anak makan ngahaha anak-anak? C: right, anak aku ada lima semuanya. campur tina hehehe :p ramai.... ada cheetah, tiger, leopard and panther. and yang paling nakal, of course my baby, tiger. comel nak mampuih! hahah.

lima kepala yang perangai macam-macam. penat woo nak jaga sorang-sorang. tambah lagi budak-budak tu baru kenal alam fana ni, eksaitednye ya Allah tahap kamehame haa bila keluar sangkar. yang tu melompat, yang ni berlari, yang lagi satu menyorok. pastu nak kena suap susu tambahan, nak kena mandi, hair dryer lagi, even aku yang tuan pun tak pernah pakai hairdryer. (well, benda tu boleh rosakkan rambut aku duh. rambut aku tak cantik kau nak tanggung? *double jerk*) peh.. tapi seronok lah nak jaga pun. sebab dah lama takde anak kucing kot. :'3

i've done reading my Cinta Kau dan Aku novel by Siti Rosmizah. and to be honestly, it was ohhhsemmmm! serious! :D nangis-nangis haa baca. gaya macam mati laki. kahkah. xD bukak page ni, nangis, page lepastu, nangis lagi. pehpeh puan penulis nye power ah. masa novel dia yang Andai itu Takdirnya tu pun haku dah menangis bagai. syahdu sangat. tapi serious, best! try lah baca ye korang.. :B

because of daya imaginasi aku melampau tinggi, aku cukup suka baca novel. kecuali Adam&Hawa. and yang seangkatan denggannya. i mean seangkatan sebab dia gunakan watak utama sebagai, "Aku". seriously? so, bila dia guna watak centu, contoh,"Adam Mukhriz memeluk pinggangku..." so, otometik aku akan bayangkan, ada mamat nama adam mukhriz peluk aku, like waddehh? puff *duckface* sebab bila aku baca novel yang watak utama guna nama, i mean, contoh Farisya lah, "Farish memeluk Farisya..." jadi aku bayangkan there's a beautiful girl named Farisya kena peluk by her hubby, Farish. full stop. easy measy. hanky panky.

takde lah melibatkan hati waima perasaan orang yang sepatutnya.. yelah, katakan watak utama yang guna 'aku' tu kena lempang, rasa macam kita pulak kena lempang. habis tu kalau kena belasah? kena tikam? ngeee seram duh.. >.< dah setat merepek sudaaa..

this is my opinion only, thankyou.



oh ya, nak marah sat....

kuajaa duh sape yang jual nombor aku kat pakcik dm. kuajaaa gilaaaa!! bangang abadi! haaa.. kan dah kena.. carik pasal.. takde kerja carik kerja.. eeeiii shuvvv! eei ikut hati nak je aku maki-maki manusia yang buat kekacauan ni. otak kat lutut hanggg! orang tua tak guna tu kacau aku eeiii geli bongok geli paham dak? menggatal kat aku pehal??? mohon ambik cermin, sedar diri okay??! $@%^##&$@$*^$@! huh! okay zak...chill.....jangan mengamuk..................... eeeeiii!!!!! aku dapat orang yang gatal tangan jual tuuuu.......... aku garu tangan dia pakai dawai besi!! summmmpah jadi peti sejuk! ergh! benci! benci! benci seploh keturunan! godaiiiiiiiiiii..
keji punya manusia! ://///



bye! adios muchacos! 


0 Comments:

Post a Comment