La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 12 January 2014 | 05:45 | 0 sweethearts
Assalamualaikum, annyonghaesaeyo :D

"here, let me enchant you.."





aku baca post naby pasal dorang datang rumah dia and then i wish i was there too ;-; omehow, yes. that moments were beautiful much. imagine, even if i had a serious big giga fights with my ex-wannabe (ahah!), i still can be going to school happily ever aftah. idk but sometimes, i'd prefer to spend most of my times at school than homie... sorry mum :'> hehe

everything was so beautiful :)

okay, frankly speaking, i started my dance session again like more often after spm. ehee actually after new year. hahah but sure i am pathetic cause' i often forgot bout' the steps pfftttt really sad. -.- it was like, "argh! apesal aku lupa step Gee ni.." huru hara hoiii menari pastu. sampai kena slow down everything all pastu follow satu-satu. kemainnnn. padahal gee tu lah paling senang aku hapal time form one dulu pehpeh..

but still, i don't really know why i still remember those genie and mr taxi's steps hahah. tu dah lah complicated, kata naby lah. tapi aku rasa i got a boy sangat complicated. seriously. 

to talk about this dancing queen thingy, aku start involved ngan mende alah ni pun time form one. okay tak jugak act. dulu kecik-kecik suka sangat tengok hi5. haha kan starting and ending show tu ada lagu-lagu ngan dances nye kan? haaa... zaman dolu-dolu, eksaited nauuuu menari depan tv bila tengok cite tu. haha xD
agaknya tu pasal macam terbiasa kottt.. bhaha puih. -,-"

pastu ira kenalkan ngan suju & snsd pulak, first time lagu sorry sorry. ya Allah, nak kata setiap hari kitorang berlatih menari. well, dulu kan masa form one, 1 takwa sesi petang kan? we alls ni anak2 cikgu. which is, naby-anak HEM, aku-anak ketua bidang, ira-anak cikgu ICT. soooo, heaven meaven gilaaa masa tu. lepak bilik hem macam lepak hotel. boleh tidur2 lagi ahah. and tbh, once pernah kitorang lepak bilik bapak ira, pasang lagu (mixed english songs) pastu perghhh menari free style! ngahaha best giloss aspidos! xD sampai berpeluh-peluh, eventho bilik tu ada air-cond. :D

tapi memang start tu kitorang jadi rapat. and aku start fall in love with snsd. semuaaaa lagu dia aku study, the dances, and aku hapal every steps. masa tu staminanya masya-Allah macam tak pernah lemah. hehe. like everyday, i'll dance about 20 routines. #iniseeeeeeerious *nada wonderpets*. satu routine tu consists of one song with hundred of steps. and it was snsds'. aku tak tau cane boleh ke tahap tu. kegilaan, maybe? 

masuk asrama, aku dah stop. yolahh, macam gila kang menari tengah-tengah dorm. padahal selalu buat jugak, tengah malam time semua orang tidur bhahaha ;p tapi time tautan mawaddah, (TM) aku jadi instruktor untuk budak form one menari lagu bollywood kahkah. pastu menari gentleman tengah-tengah aspuri. wadduuueee xD

and sekarang, setat balik. lebih-lebih lagi after tengok runningman, time kpop idols participating and tengok dorang menari terus jatuh cinta. esp lagu No No No ngan Expectation tuu hakhak. sexy but lol who really cares? no no no tu pun lepas tengok betapa style nye gary buat part kaki tuu heeee :3



anyway, sejujurnya haku memang tak gheti menari lagu-lagu lelaki. macam exo, infinite, their knife's peh lagi, beast, fiction tak dapat,.. banyak lah. aku boleh girl's dance je. yah. sekarang pun dah bagi more attention kat grup lain jugak. hmm hmm. 



p/s : now happening with these girl's day and still, paparazzi-snsd. mari menari sampai lebam! c(:

yes. imma SONE ;)


adios :D


0 Comments:

Post a Comment