La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 8 January 2014 | 23:10 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"but i still stuck in the moment with you.."

i wish she was me. :'>


since last night when it was raining heavily and the wi-fi range was like aucak aucak //playing hide and seek// with us-le family. pastu bummmm... takde line hahah. and sekarang, dah petang. a bit terseksa sebab tak dapat tengok RunningMan. started to addict with it and wanna watch it every second i opened my laptop blerghhh naby, stop smiling. :p yah, i used to scold naby before because of her addiction towards thi show haha and know, aku kena paku buah keras balik. lol. 

that episodes 162, if i'm not mistaken, ada gikwanggggg.. ada infinite, L, ada ada... baaanyak idol and god, i was like omg i loike them all muah muah haha xD (getting excited watching gikwang actually!) well, i'm still a B2UTY *spells, B.E.A.U.T.Y* pastu yang episode 'winning princess JiHyo's heart' tu ada part yang Kang Gary kisses JiHyo, tekup mulut depan laptop. haha over-eksaited mehhh... (i really sounds like a kpopper now, huhu :>)

look, aren't they cute? :3


now changing for good... (:

lebih baik jadi kpopper daripada jadi perempuan yang suka mencari publisiti di laman internet. aku memang sindir orang. mohon terasa. sekiannn. *syniccally*

dah naby, aku nampak kau angguk kepala sekarang. heeee :3

to talk about this, i've done BW on lynn's blog. yah, aku pun macam..macam.. bengang ah jugak kan eventho aku takde kat situ. hikhik. but well, yana i know maybe you won't read this post. nevertheless, i don't think that you know my new url but if you knew and really read this, i'm glad to know. hmm :)

aku setuju dengan kau punya retirement. ecehh... boleh panggil retirement ke? hakhak :D okay, action kau memang tepat. berhenti daripada tempat tu. kalau aku kau, aku buat benda yang sama... okay tipu. lebih dramatik kot. haha. it will involve of me, yelling at that 'boss' wek, boss? like seriously, orang centu patut di maki je, okay tak maybe sindir pun dah cukup. hehe

she shouldn't insult that foreigner. whatt.... kak medina. oh yes! haaa... that woman is a mualaf. apa ke sadisnya kau nak cakap orang tu belajar ilmu entahapehape... kau ingat dia pakai voodoo doll ke hape? eh, orang macam kau patut kena voodoo je. sekian. :)

if i was lynn, before i quit, i'll say to the akak like this, "eh akak, saya rasa akak tu banyak setan dalam badan lah. sebab tu asyik nak pandang hina kat orang je kot. akak ni... banyak-banyak lah istighfar eh, solat hajat ke... oh lupa, akak mesti tak buat semua tu. akak kan tak suka orang alim. tu pasai banyak setan bertenggek.. kan?" *mohon baca dengan nada sinis zakiah versi 3.0* *cue evil* pastu letak jawatan dan hempas pintu gaya dramatik. okay macam dah over pulak. hee..

jangan tiru benda ni. aku just bagi opinion. ;D

tapi sesungguhnya aku cakap, no matter how older are you than me, if you're not my family, or my teachers, you being shit, i'll give you real shits. jangan fikir yang 'kak zakiah, akak ayu aspuri' ni tak reti nak kurang ajar, nak maki orang. well, i can do better. i just don't want to do it. full stop.



i'm not the one that you thought i am. 

goodbye (:


0 Comments:

Post a Comment