La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 22 January 2014 | 07:33 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"Imma be what i wanna be.."



right now baru habis tengok rm episode 181. hahah kemain start dua hari lepas tapi bila dah ada dua bijik majalah Dara.com kat tangan, terus lupa dunia yang lagha ini. cehceh. dan tetiba ada kesedaran nak sambung balik malam ni memandangkan encik wi-fi sangat laju tahap pelari pecut (well, abang tak download game dia yang merapus tu wewewe~) soooo why not kita sambung balik lunaskan kewajipan sejagat kita kan? ahhaa.. :)

kau pernah rasa camner jatuh cinta tak? eleweiiii kompom lah pernah khon khonn? -o0- rasa macam ada taman bunga ros merah yang indah bersama rama-rama berterbangan dan pelangi yang mewarnai dunia.. (efek konon ajaib sangat lah kan..

kalau kau rasa cenggitu, jom sep sikitt. yay! xD sukacita diumumkan bahwa sesungguhnya cik zakiah telah jaaaaatuh longkang! bukan. jaaatuh cinta! uureay! *jumping stars* 

haaa.. tengok tengok, pengakuan terbuka lagi eksklusif kebabom katenye. ;p

ihik! rasa over happy pulak tetiba. lewls //shy smile//

first tengok dia ni biasa je. bosan ada lah. gituuuu. konon rebel lah kan sebab pernah patah hati dulu ecece. sekali banyak kali tengok, dia senyum hamaiii macam nak tercabut hati gua. hakhak XD 

he said that the woman he loves must be obsessed towards him. yay again! muahahaha big chances c(:

jadiii.. nak tau tak siapakah gerangannya....?
tereng terengg teng tenggg //playing the drum//

him. aghhh! *scream*


wuuu that that that lipss. >< he really look like a kissable type of person omai why am i acting like a pervettt u.u


jambuuuu~ dia senyum ikhlas bhai. comel gila! hoii haku dah jumpa dah ciri-ciri bakal suami aku camni wahaha :D



ngeee omey omey! xD

well, tak salah kan nak jatuh cinta ceni? eventho memang komfem bertepuk sebelah tangan haha lol what do you expect mannn? aku suka ngan dia. aku nak suami macam dia. insya-Allah :D

au revoir, xoxo :**

omg he's so daring i can't even.... :3

dear lee jongsuk, i really really loike you hahahaha muah :*





p/s : better feeling like this than you kept falling into the real but wrong person 


0 Comments:

Post a Comment