La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 2 January 2014 | 00:24 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)



"WHEN YOU GOT NOTHING, YOU GOT NOTHING TO LOSE"



selamat pagi dan salam 1 Malaysia. mwahaha skeeeema. :p 

penat masih tak hilang, well. penat berbaloi. :') naik motor dari ruah, which is ceruk pasir panjang all the way to ks. peh! penat duduk.. btw, to be honestly tak rancang pun nak keluar hang ceni... okay.. kira hang lah kan? ehee. abang balik, tetiba dia ajak keluar. beli kek untuk mama. hee as you know, today is my mummy's birthday so konon-konon seperaisss lah belikan kek without her known. (ayat aku macam salah je..TT) and without her permission. hakhak. well, kalau dia tahu ni tak surprise lah kannnn? *winking*

so, dengan eksaitednya abang aku meng-wempitz-kan motor all the way.. bapak ah.... best gilaaa duh! tipu. seksaaaaa.... sumpah seksa. TwT sebab dia ada adik yang kurang berat badan so bila dia bawak laju-laju, langgar bonggol jalan, aku terlambung kat belakang. everytime. langgar lopak, naik jambatan, waddefuuu -,-

pastu ada satu masa tu hampir nak bergesel ngan bas sesat and i was like...."aaaaaaaghhh *screaming in the heart*" haha sebab suara tak boleh keluar pun masa tu. ugh kau nak bunuh zakiah ke abang oiii? no wonder lah kakcik kata naik dengan kau agi seram daripada naik roller coaster. -..- membunuh betul~

oh yaa, i supposed to make chocolate cheese brownies as my mom's birthday cake but well, we got the secret recipe's choc mud sooooo... apa lagi yang kau nak, kan? hehe :3

i miss kakcik, very much. dah takde kawan nak temankan tengok tv malam-malam dah... adik selalu tidur awal sebab kena sekolah. ememem~ :'< dah lah dia siap tertinggal semua benda. susah betul bila dapat adik maha pelupa ni... aishh --"


dear mrs. jamaliah, happy birthday! me love you-always :*****



byeeeee :D



0 Comments:

Post a Comment