La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 28 December 2013 | 01:11 | 0 sweethearts
Assalamualaikum,

aku tau haha entri aku memang huru hara. disember dah nak habis aku baru nak buat entri pasal habis sekolah pehpeh bughuk peghangaii :p 

oh well, kita hapdate blog ni ikut mood, kalau time malas tahap resaksa, memang sentuh keyboard pun tak. tipu. sentuh... sebab nak tengok movie. eheee ^^

to be honestly aku. terlalu. banyak. tengok. movie. like tooo much y'know sampai satu masa tu marathon tengok pagi petang siang malam pastu kepalotak haku tingtong semalaman. haha. bad lifestyle much. lol who cares by the way? aku bosan. entertain me? ;p

hoookey, here we go.....

masa malam last tu kan, opss bukan, habis biologi, kami-kami makhluk sains tulen ni berjimba tahap masya-Allah. habis berpoya-poya bak hang! balik sekolah, tukar baju, pastu masing-masing (dorm aku especially, Aisyah heheh peaceee *tayang gigi*) ambik kasut PVC heels yang kitorang dok pakai gi sekolah tuu, kerumun depan tong sampah pastu buat upacara membuang kasut dengan dramatiknyaaa muahaha. seronok woi buat mende tuu.. okay aku memang dah tunggu saat tu pun. sebab pvc aku dah nazak innalillah dah -,-". ini bukan pembaziran okay? kasut-kasut tu dah nazak dah... dah koyak.. TT

then, a week before, kitorang (Maghfirahians F.O.S) memang dah rancang nak buat jamuan kelas malam last tu. tapi jamuan tu kitorang masak sendiri. kat DM lol. ajetajet cam aspura lah kan sebab dorang buat bbq kambing bakar malam tu jugak kan so why couldn't we... yah, a bit like that. huhu. desperettt -,.- seriously petang tu kitorang dah bau dah asapnyeee aromanyeee perghh perghhhh menangis bau sebab sedap sangat. ugh. rasa macam nak pecah masuk aspura curik daging semata-mata kahkah xD

eeei tengok tu eksaited nye muka. jeles ni jeles.. :p

see? sedap nak pengsan tengok. gambar je pun. hoho 
makan, pengsan, tak bangun-bangun dah ngahaha


photo by Muadz. thanks muadz. :)

tapi sebab kitorang pun seperais seperaiss kan... otherwise we won't hve that 'Full Of Surprise' punya tagline pffttt so kitorang sanggup beghejam berpanas lap lap peluh dalam dapur DM. peh, mencabar duh duduk situ. kuali....periuk besar....stove.... saujana mata memandang plus dinding kaler putih. saiko gilaaaa.. macam takde kaler lain. paham dah perasaan makcik dm selama ni. :'>

so there's nabnab and pipi :)

pija dengan makcik dm takdak beza kan? hee

because we're beautiful so we're acting modelssss and cooking at the same time lol puih XD

mia and iera. dah kenapee.... -.-"


kalau dinding kaler pink pun aku masih tak sanggup duduk situ. sekian. 

kitorang jemput cikgu As, memandangkan tu je warden yang ade pun kan? makan, amek gambar, pelukpeluk sikit pastu nangis. sedih mak oi. pasni tak jumpa dah... ceh padahal esok ada lagi kan? wahaha. cikgu keluar sebab nak pergi aspura. kena jemput hoiiii tak aciiii --' kitorang nak jugak... tapi pastu budak sains agama masuk, lepak sesama, Shifaa', suraya, jewa, syu, entahsapentah. ramai. tak ingat. main inai. haha nampak sangat takdo kerjo. aku lakar sendiri lah tapi. cantik! bhahaha //rolling eyes//

makanan yang dimasak sendighii //bangga// lol

maggi goreng first time makan wuwuu


Maghfirahians Girls

pastu tetiba cikgu call, nak bagi kambing bakar uuyeahh! best duhhh... banyak... berkoyan-koyan... nak patah pinggang angkut. pastu amek banyak-banyak, letak tengah dorm. peveret ai tuu ihik :3
oh ya, orang kata makan kambing banyak-banyak nanti panas tapi Alhamdulillah, aku makan berpinggan-pinggan (see? nampak sangat kuat makan perghh hahah) pun watlek jee.. entah lah.. ikut orang kot...... am i cold-blooded? hehe jkjk... emm am i? 

pastu tengok Diary of A Wimpy Kid 2 sampai 2-3 pagi. best! sebab tu je movie yang ada masa tu pun. hee~ :D

esok pagi, kemas-kemas, huru hara, buang baju sekolah..lol ;D pastu balik yay! 

oh, bak kata Hariz, let the pictures speak :) oh, hariz ada blog baru wuuuu.. hahaha oh ya, jangan salah anggap. eventho dalam blog ni ada lah jugak banyak pasal hariz, yah, hariz tu, hariz ni, tapi aku takde perasaan kat dia ye. no hard feelings. no heart feelings. i appreciate him as my friend. sue me :)

MY LULLABIES. katil tiga serangkai, buat jahat samasama, hambar kan orang sesama. that's us. hewhew :3

pija, me, esah. weewee

Qisham. mates set 3, kawan merapu dalam kelas. love her, :**

yang kecik tu tangan aku. yang tak cukup inai wahaha :D 

retiss :p

Maghfirahianzzzzzz exc raihan hihik

waddehellll -.-"

ade gambar dengan luqman, hariz, emir, etc.. tapi aku tak nak masukkan. aku pun tak tau kenape -.-

because we're cool liddats hakhak :D

aku benci dia. well, aku sayang dia jugak. hands down :)

i won't forget everything. eventho i had some. no big deal. eheee :>

last but not least, AGREED much! :)

xoxo, bye :')


0 Comments:

Post a Comment