La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 28 November 2013 | 17:45 | 0 sweethearts
Assalamualaikum,

okay, hi peeeeeeeps! hahaha kemahen panjang nauu kan? bukti rindu peepers sekalian. wuu sila terharu~ hehe :3

okayokay, actually ada banyak benda nak ceghite. tapi sat ah, put a side dulu ea, 
i wanna talk about my heart
thankyou ;)

like seriously, aku rasa semua benda ni kelakar. yah, kelakar kot. kejap okay, kejap dingin, kejap itu, kejap ini. hmm. 
aku tak tau nak conclude apa dah sekarang. follow the flow, orang kata. and it's the time to turn over a new leaf. 
no over-jealousy, no getting-angry-so-easily, no everything. i mean, seriously. bak kata Mia, jealous kasi bertempat. yes, aku admit, aku suka jeles tak kena tempat, marah tak pasal-pasal, hmm. bughuk peghangai! haha. ;p
okay, nak berubah. at least takde laa seksa kalau aku ada pakwe baru nanti.
kalau.... macam takde je.. -,-" okay memang takde rasanya..

hey, i'm not easy to fall, okay? :)

once Teha pernah cakap aku ni suka usya boys. aku? usya? *kerut dahi*. tapi sebenarnya memang betul pun. hoho. ye loo, kau bayang ada boys hensem tahap nak pengsan dua hari berturut-turut depan kau. sapa tak usya khonnnn? sedangkan lelaki kalau nampak perempuan cantik pun dorang usya. haa.. kan kan? *angkat kening*

tapi tu la, just usya pastu melalut meraban "omg hensomnyeee dia.. hensomnyeee.. *pegang pipi gaya gedik*" pastu esok pagi aku lupa muka dia. hilang ingatan tetibe. KOMPOM. and that's me. ;)
aku usya, pastu aku lupa. sebab? mudah. aku bukan suka mamat tu pun. mamat tu takde kaitan dengan aku. and if i had somebody else in my heart, kenapa aku nak cari orang lain kan? 
tak kisah lah kau hensem tahap David Archuleta ke, Austin Mahone ke, i'm NOT going to fall in love to you. if i got somebody else. hmmmmmm.. C':

susah kan? penat nak fikir semua ni act. 

betul lah, follow the flows..

tadi, try to not crying anymore. cukup lah hari tu dah nangis kan? malu kottt.. 
pastu try being such a calm little girl. success. yay!
until that last question that i ask him.. 

tipu lah tak sentap. cam terkedu gilaa. 
tapi entah. biar lah. dia pun tak habis paper lagi. hohoho *evil laugh in a sudden* ;b

okay dah lah. it takes whatever it takes. 
QUE SERA SERA 






TBH
FRIEND? :")
and maybe it just a dream. TT
SO, IS THIS THE END?
bye.


0 Comments:

Post a Comment