La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 25 July 2013 | 02:04 | 0 sweethearts
ASSALAMUALAIKUM :)








rasa macam dah lamaaaaa sangat tak update blog. malas tahap nak mintak penampar. pfffttt -,-' ni pun sebab dah takde kerja berfaedah dahku patut buat. selain bukak Unicliq dengan jayanya. ececee~



like seriously tengah motivated kan diri sendiri. sebab nak trial plusplusplus SPM. omai. ni yang seteres nak sebut ni. trial? SPM? -0o-" 

so, awal-awal nak mintak maaf hujung rambut ke hujung kuku kaki kalau-kalau ni entri yang terakhir buat masa ni. sesungguhnya takde mood nak buat apa-apa. waima on fesbuk sekalipun. aku actived twitter je sekarang. tu pun tak tau sampai bila. sebab sekarang ni memang tengah cut down those moods. kena fokus hoiii SPM dah nak dekat. kata nak straight A plusssss.... kan? :'> 

maka, maaf kalian. (apa baku sangat ayat aku ni.. -.-")

though i DO have a lot and lot and lot things to share but, i have to calm down for a while. sacrification is a compulsary. yeah. aja aja fighting! XD (bagi semangat kat diri sendiri.) and i'm promising you guys that i'll be back after SPM. naaaa~ just wait and see.. ;)



there's no such things for study smart. study smart is the phrases for a genius one. we're average one. no other choices than STUDY HARD.                                                                                                                                                                        -Miss Nurulhuda
p/s : sekarang tengah sibuk belajar French. konon nak pergi Paris nanti. hehe. ;p

kbai assalamualaikum :)
 


0 Comments:

Post a Comment