La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 27 May 2013 | 00:19 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

here , look at these pictures ;)


me . with passion , with the most sweetest smile evahh . i miss the old me . ughh :'<

masa kepalotak takyah pikir macam-macam . masa segala seribu satu benda takyah nak ambik kisah . masa semua orang support aku . :)


dear Naby , aku tau kau baca entri aku kan ? see ? manusia fotogenik ni dah berubah . dah tak se-potojenik dulu . dah tak buat pose macam-macam depan kamera . dah lain dah .. :/


one of the reason kenapa aku asyik deactive fb aku , aku benci tengok fb tuu . yes . truthfully , benci . sebab tiap kali aku bukak aku cakap dengan diri aku , "look how bright and shine you are once ." sebab dah tak se-bright dulu . thats why aku buat semua ni . somehow , jadi kecewa dengan diri sendiri . nak jadi macam dulu tak boleh . tak boleh pose macam-macam . nanti semua orang pandang slack . pastu kutuk belakang . dah biasa dah . 

well , tak semua orang suka kita . bawak camera punn , yang banyak gambar orang . tuannye ? hmmm k takpe . tak perlu . 


#postPMR . naby tengok ni .. semua orang ada . liyana and ira je takde .. ira cameraman . :'3


e-Camp form 3 . atas gelongsor depan tadika . sempat kan ? rindu zaman gila-gila . :')


form 3 . when the pose doesn't matter to you guys . :)






form 4 . rindu nak pakai t-shirt polis puteri .  btw , do you miss this weirdo pose already ? :)


and there's only Naby left in SDM . #throwback postPMR . fyi , gambar ni aku letak kat meja kelas aku . ;)




depan koop . :) that day masa ambik gambar untuk banner sekolah . :)


last but not least , ours . postPMR 2012 . selfcam . real ones minus Fariza . ihik ^^ though i looked gedik muchmuch in there but still , who cares ? XD 


see ? this is the real ZAKIAH . not the quiet , bored zakiah you always see in the school . nope . terkejut ? don't be . ada banyak lagi pasal aku yang korang takkan tahu . dan tak terjangka . so , i'm proud being me . no biggie .

once , ada junior sorang tuu asyik cerita pasal kawan dia tme primary school je . betapa dia rindu kawan-kawan dia . even dia dah tiga tahun kat sekolah sekarang ni . i'm just the same with her . bezanya aku baru setahun lebih . sorry to say but , i still feeling wanna live with my friends . 

to my dearest TakwaBabes , (nama glemer kemainnn ~) , i wish you good luck for SPM . kay ? 9A ! you can do it ! we used to do it 2 years aago rite ? aku dah takde kat situ .. please break the record ... tunjuk kat semua sekolah yang budak SDM tak bodoh .. senakal kita pun kita masih boleh berjaya . :)


awak ? tak teringin masuk banner ke ? ;3

may this sweet friendship remains till jannah . Aminnn ...
together through high or hell water . TakwaBabes 0913 . iloveyouguys :*


p/s : someday , i'll be myself again . :))

assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment