La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 3 May 2013 | 09:02 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :) 

Hari Jepun . dalam bahasa jepunnya , Seishu No-amende tah aku tak ingat . heee ~ a bit bosan . tak macam tahun lepas . meriah macam Meriah Carey dah . 

start the day with sekolah . sebab haritu sekolah ganti . apakah ? -,-" tapi malam sebelum tuu kitorang dah tengok movie . free fr this time . Rise of The Guardians . even titew dah tengok tapi tapi ... hee ... tengok ramai-ramai best khonnn ? 

okay okay , balik pada cerita tadi . pukul 10.30 kena kumpul kat Dataran Informasi . senamrobik you ... sumpah aku semangat . ai suka bende menari-nari ni . ihik ^^v 

the leader was our Hawiz . followed by Hazim , Fakhrul , Chip , Tomok and Nyu . best ! sebab macam kpop-kpop sikitt . pastu paling tak boleh belah , masa Hariz menari Gentleman . alaaaa , lagu Psy yang baru tuu . yang penuh lagha lagi seksi meksi tuu .. (astaghfirullah..) eventho ramai kata tak suka lagu tu , (aku lettuw . ;p) tapi bila Hariz dah menari kat atas , otometik semua orang menari dengan semangat jayanya . cewahh ! tetiba lagu tu jadi  best pulak kannn . bhahaha . 




Hawiz and gwiyomi . aloloo ~ ;)

selca <3



auuu .. cak ! heee ;p


lepastu lepatu kitorang buat gwiyomi ramai-ramai . aiyyemmm ~~ >.< best sangat masa tuu . terasa kpop sekali sampai rasa macam nak terjun bangunan . hehe . 

then , ada persembahan . budak jepun yang buat . hentak sana sini . dah seghupe gorila punn ada . tapi still , comel laa .. :3 

Azrai comel ! :D

apalah semangatnya manusia menari .. 


sushi , onigiri . dua makanan femosss masa tuu . punya ramai orang kerumun , sekejap lemon je dah habis . sampai kena letak papan tanda 'coming soon' kat situ . untung banyak budak-budak jepun ni .. *angkat kening*

naik bilik muzik . ada marathon tayangan empat ketul . free punya pasal , aku sanggup lupakan katil dengan domo . takpe . sekali jee .. sekaliiii ... TT

dua movie pasal Ouran Highschool . best best ! (Y)

Percy Jackson ? ai tidur masa tengok movie ni .. hakhak XD


oh ye ! dia takde masa tuu . jadi coach ragbi untuk under 15 . kat Kuantan whoo .. yang aku ni awal-awal taktau . semedang jee cari dia sambil tawaf satu daerah . tipu . sekolah jee . tak . satu kelas ? eheee .. 

malam tu , dalam pukul satu baru diorang balik . nampak . sebab masa tu aku kat luar , kawan aku pindah . aku hantar dia ke kereta . dengan kain batik , baju kurung , dah macam macik-macik dah titew tau . ;p tak kisah lah . bukan dia tau punn . ehek ! ye ke ? hooo ~ 

dapat sticky note . yang SEPATUTNYA dapat masa dia pergi Kuantan . sekali lewat kan ? tskkk .. apalah sedihnya hati .. TT

kesian dia . dia nak otp pastu aku ni macik-macik sikitt . sedangkan nombor rumah sendighii punn aku baru nak hapal . nombor kakcik pun aku tak ingat . apatah lagi nombor baru dia . baru tuu .. lama ingat laa .. nak tau ke ? hahahahaha ... No Way ! in your nightmare laa .. buhaha XD 


 like serious , rasa bersalah nak pengsan . patut lah pagi-pagi muka tapai basi jee pandang aku . hee ~ semua salah tukang hantar surat tuu .. cis !
takpe . lenkali kita hafal nombor awak yee . kita janji kita otp awak nanti . :)

kbai , assalamualaikum .
 
 



0 Comments:

Post a Comment