La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 20 April 2013 | 20:20 | 2 sweethearts
Assalamualaikum :)

balik . sekolah cuti . air takde , tak boleh nak mandi waima basuh muka sekalipun . gaaaghhh ~ apakah ? -.-“



tapi tak semua dapat pelepasan . mereka-mereka yang tinggal berdekatan je . itu termasuk lah aku . ihik ^^ terasa bangga kerana rumah ittew dekat . :3

even balik harini , (petang Sabtu) and balik asrama petang Ahad esok , setakat satu malam tu takde maknenye nak kecoh pun khonnn namun pabila mengenangkan ke’mewah’an dapat mandi puas-puas kat rumah , heaven hoiiii .. takyah angkut air dalam baldi sampai nak tercabut kaki tangan bahu dengan lutut , takyah beratur amek air macam zaman P. Ramlee dolu-dolu , takyah itu takyah ini . muahaha XD

okay , sekarang cerita pasal study . memandangkan PPT dah nak dekat dan aku masih tenggelam lemas dalam dunia yang lagha ini , aku memang nak carik penyakit . pffttt ~ siap sempat berjimba macam takde pape kan ? padahal PPT ni lah orang buat betul-betul sebab nak cari tajaan biasiswa . erghhh . dah aku ni kenapa ? kenapa tak sedar-sedar ? :/

stay up tapi tak stay up punn . ayat serupa keling . hakhak :D sekarang , stay up ditemani lampu romantik depan pintu dengan lotion Mustajab pati Rose . benda wajib ada . supaya kite wangi macam bunga ros . okay , takde kena mengena okay statement tu . tapi lepas pukul 1 lebih , haku dah seghupa orang takde pedoman . dengan rambut mengurai , muka tepek bedak sejuk , hingus meleleh macam orang high , duduk depan pintu dorm yang gelap gelita . hoi terkejut sakit jantung sapa-sapa yang tengok tu . 

wajib ada . jam , EyeMo , mp3 and Lotion Mustajab Rose . ;p


like serious aku rindu aku yang tahun lepas . yang gagah stay up sampai dua tiga pagi pastu watlek bangun pukul empat . muka bersinar je sepanjang hari . tapi sekarang , pantang lepa sikitt je , overlimite je mesti overdosed tidur . pukul lima baru menggatai nak bangun . lepastu kabut . sakai ~ 

aku cepat tension sekarang . maybe sebab cuaca kott . sekolah dah lah tepi pantai , cuaca panas membunuh , lepastu petang-petang latihan kawad . bagussssss . tambah sekarang air takde . lagilah rasa nak merampus je kat dorm tu . err >.<

macam-macam ubat aku makan sekarang . sebab asyik sakit je . takpe lah , ujian Allah .. :) btw , dia tak tau aku sakit . jangan bagitau dia kay ? hee

oh ya ! Hari Kecemerlangan . tengok kakak abang senior datang amek hadiah . wuuuu ~ tengok kak Pipa cantik kemainn . wuuuuu wuuu ~ cepat beliakkan bijik mata masing-masing . o_o tengok bebudak straight A . bestnyaaa tengok dorang . tahun depan , aku nak junior aku tengok aku macam tu jugak . insya-Allah . :)

kak Pipa 


abang


kak Yaya


malam sebelum tuu lepak dengan kak Yaya sampai 1 pagi . sembang tak habissss . seronok ! sebab dah lama tak sembang dengan dia . :') 

lately aku dengan dia macam ... entah . aku senyum . dia ? tau dia maybe buat centu sebab nak fokus . PPT kan ? aku fahammmmm . tapi senyum lah . at least . ;>



that moment when you smile at him but he just acts like nothing happened . :(

aku rindu dia yang sebelum ni .. 

kbai assalamualaikum .


2 Comments:

25 April 2013 at 06:24
Blogger Kim Bella said...

zakkkk~~bila kau balik? agak-2 cuti ni aku dapat jumpa kau ke ha?
banyak benda nak story morry ngan kau :')

3 May 2013 at 00:16
Blogger Zaqya said...

cuti bila ? sekarang aku balik tapi busy sikit laa .. emm cuti 2 minggu tu ? aku datang rumah kau . nak ? :)

Post a Comment