La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 22 March 2013 | 10:26 | 0 sweethearts
Assalamualaikum <3

so , apa perasaan kau kalau ade orang kutuk mak kau gila-gila punya ?

hahah okayy .. cuak tak cuak tak ? ngeee propa jee tuu . saje nak buat entri gimik tahap sayur kobis . dahku bosan terlampau malam ni . pfftttt -00-

niat awal-awal nak siapkan kejora bi . tapi lepastu ... kenapa ? kenapaaa ? senang betul aku tergoda dengan hal duniawi ni .. tsk TT

lima minggu tak balik terlalu banyak nak meninggal cerita yang aku simpan . perghhh ayat kauuu tak boleh blah . :D oh haaa . cam tak beghape nak percaya aku stay sekolah 5 minggu tak jejak rumah langsung khonnn ? yelaaa .. titew anak manje . mana lahh nak berjauhan lama-lama dengan pamily terchenta kan kan ? *angkat-angkat kening* 

namun ... 5 minggu and call rumah pun seminggu sekali jee . tu pun kalau sempat lah . kalau busy ? aku tak cecah public tu punn . waima public dalam aspuri sekalipun . erghhh ~ terasa derhaka pulak diri ini . ma .. kakak mintak maaf .. *kesat air mata* :'(

hari Khamis ,  result SPM keluar . ha'ah yee .. kitorang GENESIS dijemput secara paksa relanya jadi penonton senior-senior amek result . ye . cuak tahap gila-gila . lepastu Sir Musa umum nama-nama yang dapat straight A . 20 orang . and nama abang ? takde . :') 

then aku pergi kat ma . salam , cium , peluk . ma bisik kat aku result abang . muka ma lepak jee kot macam takde pape . padahal aku dah beriye menangis bagai . sedih kott .. sedih tengok semua orang . berlakon . hipokrit . sedih sebab aku tak kuat macam ma dengan abang . aku tau dorang sedih . their eyes told everything ..

tapi takpelah . congrats abang . :) zakiah tau abang dah cuba yang terbaik . rezeki kan ? rezeki ada kat mana-mana .. 

                                         ...................................................................................

now , everything is on me . somehow , lepasni dah tak boleh main-main , lepak-lepak dah . sebab aku kena tanggung kesilapan abang . sebab aku kena naikkan semula nama family aku . :'>

sebab nanti ramai orang kutuk . KOMPOM .

bapak cikgu , mak doktor , SPM tahapehapetah ..

yes . it really happens . aku dah pernah rasa ... dulu . 

sekarang nak kena cover chemist , physics and bio . US1 , chemist aku failed . G . sakai sesakainyaaaa .. aku dapat kertas , terus aku nangis . jatuh kott .. diagnostik aku takde gagal punn .. at least . dua bab jee kot . erghhh kesakaian melampau . 

maka , berubah . no fesbuk-ing , messaging . i just got my insta , my twitter and my dear darling little blog jee sekarang . kena jadi rajin , jadi lebih baik . that's better , rightio ? berubah demi kejayaan masa depan . sebab aku boleh . aku tau aku boleh . just kena rajin laa .. sedangkan dulu aku boleh pecahkan rekod SDM . kenapa sekarang tak ? kan kan kan ? haaa .. nampak tak ? 

zakiah , control yourself after ths . no huha-huha . no usya-usya . be a good little darl . 

9A plusssss ? insya-Allah ... (:

pray for me dear peeps . pleaseee .. 

sorry entri ala-ala tergantung malam ni .. tengah nano ~ mata punn dah sepet dah ni . =,= aiseyyyy ~~

board GENESIS <3

jadiiiii ... okayy no comment . hahah :D


kbye Assalamualaikum .


0 Comments:

Post a Comment