La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 27 March 2013 | 23:11 | 0 sweethearts
Assalamualaikum (:

benda yang paling setailo bagi aku sekarang , tribal shawl . kalau dapat seketol ni , memang aku senyum sampai ke dahi kot . heeeee ~ C: tapi ma tak bagi beli online . takut kena tipu . and and kat luar pulak bukan senang nak jumpa . so terpaksa memendam perasaan , jiwa dan raga . tskk T^T . saje je tauuu ..

lagi satu , bila pakai menatang tribal ni secara otometiknya rasa macam diri ini berubah jadi kak Yuyu . sebab kak yuyu pernah pakai . :D ehek perasan doh kau zakiah . theeee ~ ;p



tapi sekarang lagi minat usya menatang ni - snowglobe . not snowglobe yang kertas kilat-kilat kat dalam tu tau .. yang betul-betul macam ada snow . cuba bayangkan aku dapat ... perghhh best gilaa tahap seratuslapanpuluhsembilanribu kali ganda kot . ngeee :3



terpengaruh sebab tengok cerita Rise of The Guardians . yaaa .. itu lah punca dan sebab-musababnyaa .. muehehe . eh cerita tu best laa .. sesuai untuk tontonan kanak-kanak dan kakak kanak-kanak yang single . selain cerita yang cantik menarik tertarik dan kau kebabom , mata juga disajikan dengan kemachoan encik santa , kecomelan sandman dan dan .. kehenseman Jack Frost . omaiiii ~ *melting* maka , tak sia-sia aku kenselkan rancangan nak tengok Jack and the Giant Slayer . yeahh ;D

nampak tak godaan besarnya kat situ ? astaqfirullah .. hehe


jadiiii .. puan-puan , sila terpukau dengan beliau . sekian .. ^^


dahku terghodaa tengk muka kiut beliau tuu , tambah tergoda dengan kuasa dia . salji . cantik kauu tak termampu nak kata . :3 sooo , apa perasaannya kalau dapat main salji eh ? mesti best kan ? pernah main punn salji tipu . kat iCity nu haa .. ada laa rasa macam dah takde jari jemari dah . sampai pegang handphone pun tak rasa . hoo ><

orang kata salji kat luar lebih kurang sama je dengan yang kat snowalk tu . ye ke ? hmmm ..

p/s : aku bosan , line maxis takde . gaahhh ~ D: btw , doakan aku dapat study overseas ea ? teringin nak main salji . :'>

kak Yuyu . omey gilaaaaa XD


kak Yuyu in tribal shawl . see ? anak sapa ni comel sangattt ? :3


kbai assalamualaikum . 


  


0 Comments:

Post a Comment