La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 24 March 2013 | 23:05 | 2 sweethearts
Assalamualaikum <3


happy birthday to you , 
happy birthday to you ,
happy birthday to youuuuu ,
happy birthday to you ..
 
ngeeee ~ apa kau rasa kalau orang yang kau suka nyanyi lagu ni untuk kau ? ;)

sweet jee khonnnn ? *duckface* well , aku tak centu . aku tak nyanyi what-so-ever bagai-bagai tuu . yep , aku memang tak sweet . bhaha . 

tapi , frankly speaking , sweet itu subjektif . kadang-kadang kita rasa kita bosan jee , dahlah bosan , boring , menyampah lagi menyemak pulak tu . tapi certain orang akan fikir bende tu sweet . oooookay ... ayat aku macam keling . hakhak :D 

well , tak kisah lah . yang penting hati . hati kena ikhlas . jyeahhh .. maka , bermulalah cerita .. (:

minggu tu minggu yang sibuk tahap kamehamehaa .. aku keluar dua hari , sofbol daerah punya pasal . dia , berhari-hari . ragbi negeri . wuuu power boleh laaa .. *angkat-angkat kening* . dengan minggu periksa lagi . bapak ah aku tak sempat study langsung . LANGSUNG . so , logik laa result us1 aku ni macam macam demmmm .. harommmm ~ -.-"

okayy , balik pada cerita asal , dalam sibuk-sibuk tuu still , dapat laa curik masa secinonet . jadi lahh kan , ye dak ? curik masa bukan nak study , tapi nak buat hadiah untuk dia . and nak tidur . cis . tak semenggah betul aku ni kan ? heee ~ ;P

black porestttt ? ehem ;)

no comment ;)

lepastu lepastu ... *nganga* . aaaaa .. tak , lepastu sibuk rangka karangan makjah dalam palotak untuk dia . ayat bajet habisan . hihi ^^ . tapi betul , siap berlatih berdiri depan cermin nak cakap lagi kat dia . pagi petang siang malam . oh kalau semangat belajar aku sekental tuu jugak kan bagus . boleh dapat sembilan A pluss kan ? lepastu boleh riak sekampung . hoho :3 . namun , apakan dayaaaa .... T.T

then dapat tau dorang menang . ye ke ? entah . aku bukan paham punn istilah-istilah dorang . cup , plate , spoon ,..? tak kisah lah yang penting dorang menang . ihik bangga mak ! *tutup muka* bhahaha gedik gilaaa .. eh eh nak tahu tak , di sebalik kejayaan seorang lelaki itu ada seorang wanita di sebelahnya . eheee ~ (statement yang lagsung takde kaitan tapi still gedik nak bubuh :p)

macam-macam perasaan ada masa tu . libang-libu , haru-biru , kucar-kacir . (ehh?) hati tak tenteram , rasa cam nak pengsan . pastu mundar mandir tanpa arah tujuan . gaya macam orang nak ambik result je kan ? huuu ..
oh yee , buat pengetahuan semua , ai spesis manusia yang terus terang . ai bagi hadiah face to face jee .. tak main laa simpan masuk bawah meja pastu nyorok belakang lemari . tak matured tau youu ..

so ai dengan muka tak boleh belah nye , bagi dia hadiah . dah lah siap sengih-sengih cam kanak-kanak ribena , lepastu segala hape macam ucapan semua hilang . macam tuu je . dengan lagu happy birthday tu pun tak terkeluar . yang keluar , "happy birthday" *sengih-sengih* bhaha malu nyeeeee .... tapi tengok dia senyum terkejut tuu satu kelegaan act . seperaisssss kan kan ? comel tak saya ni awak ? *kelip kelip mata* harhar :D . 
tengok dia senyum bahagia dalam kepenatan , then belajar satu benda - indahnya ciptaan Allah . ;3
best memories ever ? hehe .. aku tau . tahniah kepada cik zakiah sebab rajin nak potong kad , potong kertas , melukis dan mewarna . *clapping* ehehee .. honestly , that was the first card i've ever made for someone special . tolak family dengan kawan baik aku laa .. :) ex aku ? tak . jangan harap . aku pemalas . masehhh .. :>

heeeee .. ^^v
oh haa ,, lagi satu . meskipun dia dapat pergi negeri (ragbi) kan kan , and even aku bangga riak takabbur nak mampus dengan kejayaan dia tuu , siap mata tak berkelip pandang dia naik pentas lagi tu kan , tapi bila besar nanti aku nak suruh dia stop main benda tu dah . tau .. berita buruk kan ? :/

but seriously , that game have a very bad effect on your body lah . tahu tak pasal cartilage ? haaa .. tengok budak Sains Tulen dah setat dahhh .. effect on your backbones you know . nanti slip disc acano ? kan susahhh .. kena operate , kena inject , masuk spital . takut tak ? haaa .. so , mencegah lebih baik daripada mengubati . pergi main benda lain yee .. congkak ke , guli ke .. tak bahaya .. :)
i'm a doctor-to-be . arigato gozaimas . (: 
sooooo , conclusionnya , happy belated birthday . may Allah bless you .. semoga dapat straight 10A SPM . jadi budak baik , takmo nakal-nakal , okay ? te amour toujours :*

Little Darling punya signature :3

kbhaiii assalamualaikum . ;) 


2 Comments:

24 March 2013 at 23:16
Blogger Kim Bella said...

sejak bila kau jadi romantis ni zak -___- haha. well, pray the best for u guys. haha

24 March 2013 at 23:35
Blogger Zaqya said...

hahaha entah . tak tau ~~ eeei kau baca ? malu ah .. *tutup muka* -,-" haha tengs .. sayang kau . :* oh haa , aku doa an kau dengan abang s kau tu jugak . haha

Post a Comment