La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 9 February 2013 | 10:29 | 6 sweethearts
assalamualaikum . 

down sedown down nyaa .. rasa macam nak nangis peluk bantal busuk . entah . sakai kan ? this month well , i got too many problems . masalah takkan habis kan ? even kita rasa macam dah habis . hmm 

aku bw kat blog naby tadi . sumpah sedih .. dia takde kawan baik dah sekarang . feeling unwanted .. naby , i wish i was there for you . like the old times .. kau benci rasyid kan ? kalau aku ada kat sana mesti aku pun benci dia gak . dia poyo . pastu perasan hensem eeei tolong ah atuk aku seratuslimapuluhribu kali lagi hensem tauuu . rasa macam nak benam dia kolam depan makmal pun ada . bajet gewd gewd je macam pandai nak mampos . tapi dia still tak boleh lawan aku . hee . (ayat tak boleh blaaa :D)

pity kan ? like usual , aku bukan kpopers tapi aku layan kpop . ehh ? (tetiba masuk bab lain) hehe :p . tak . nak ulas pasal whole class yang banned dia (naby) sebab kpop . anyway , even tak suka punn , benda tu tak patut . yeahh . i meant it . aku sendiri ANTI RETRO . ANTI JIWANG . (amek kau aku taip besau-besau) and so on lagu yang lembab-lembab ngalahkan siput sedut tuu . yang jiwang tangkap leleh grup-grup indon tak pemesss tuu . lagu-lagu yang buat aku rasa macam nak gila setiap kali aku dengar . k ayat overdose . -.- tapi serious aku anti benda-benda centu tapi setiap kali kawan aku pasang , or nyanyi , or karok , takde lah aku nak bash habis-habis . minat memasing kann ? hmmm . so , MOHON HORMAT PENDAPAT ORANG LAIN , OKAYY ? :) 

panjang kan ulasan aku ? hehe :3 . 
naby , ingat tak ni ? snsd . we used to dance together . with ira , beth and pikah . ngaaa ~ rindu zaman tuu .. *kesat air mata*



okayy , tau takk .. hari tuu , aku jumpa satu notes . kalau sekali imbas memang notes tuu just a notes like macam takde pape . tapi serious , aku tak bodoh . aku pandai . sekian . :) *senyum sinis*

surely , aku malas nak petik apa yang orang tuu karang dalam nota kaki tangan tu kan ? so , nak cakap sikitttt je . ermmm tak . banyak . 

apa masalah kau sebenarnya ? 

kalau kau betul-betul suka dia , meh sini cakap terus terang . kita discuss . at least ... tapi kau ? doploh pat jam kau dok cerita yang dia suka kau , kau suka dia , kau mintak hadiah , bla bla bla god i'm sick of it ! yes . memang . hak hadiah hak kau , hak aku hak tuih kannn ? *angkat kening* and yes , aku bukan gf dia . maybe bukan sapa-sapa punn tapi kau gf dia ke ? tak . kan .

aku taknak gaduh dengan kau . dengan sapa-sapa pun . tapi kau buat aku ceni . sentap tahu tak ? depan aku kau buat biasa . belakang aku kau canang kat kelas lain pasal aku dengan dia . kau .... takde kerja lain eh ? gi men jauh-jauh sana boleh tak ? err :/

aku nak balik sticky note aku tu . nak balik ! aku sayang benda tu tau tak . and kau ambik bawak lari . lepastu kau buat toya je dengan aku . helllll ... (serious rasa nak makan orang

btw , i'm not the kind yang suka mencarut soooo aku takkan mencarut kat kau . tapi jangan cabar aku . kau tak pernah kenal aku . yang sebenar . tolong jangan buat pasal . okayy ? :) 

last question , apa perasaan kau kalau ada orang kacau balak kau ? kacau crush kau ? tak kisah , hey kemon lahh .. kompom marah kan ? heh . 


kbai . 


6 Comments:

9 February 2013 at 18:00
Blogger Nur Adila said...

I know your feeling sis
Be strong okay?
Ummu salamah support you..♡ >_<

10 February 2013 at 07:29
Blogger Nabilah Salim said...

i'm fine zak :) it's just that lately, everytime ada news or gossip about kpop, they will stare n call my name macam aku ni criminal T__T and unwanted feeling tu, it was like kejap ada, kejap takde perasaan tu. don't worry about me :')

10 February 2013 at 07:42
Blogger Zaqya said...

gaaghhh ~ kesian kau kan ? macam mangsa keadaan . so what kalau kpopers punn ? at least tak dengar lagu jiwang yang bosan lagi lembab tuu . ugh -.- *emo tetiba*

10 February 2013 at 07:45
Blogger Zaqya said...

adiey .. heheh . emo tak kite ? ngee .. tengs for your support . <3

10 February 2013 at 16:56
Blogger Nur Adila said...

Emo sangat...hehehe :3

8 April 2013 at 06:04
Blogger Kim Bella said...

it's fine. u know how they are like. but it's not all of them that provoking me. cuma geng iera ngn rasyid -.- je. but still, it is hurtful sometimes. yeah, i miss u. i miss our old times. ahh~~kalaulah aku pandai mcm kau, maybe aku dapat sekolah ngn kau lagi skrg :')

Post a Comment