La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 10 February 2013 | 07:40 | 2 sweethearts
Assalamualaikum :) 

damn bosan teramat sangat hari ni . line maxis macam biskut da haa . aku send mesej asyik tak sampai jee . kelaut ~ maybe sebab chinese new year kot . so , line busy . aiseyy ..

oh ya , minggu lepas punya lepas lagi ada sambutan maulidur rasul . hee . best la jugakk . even kripton kalah dahsyat-dahsyat . :p tapi well , first time aku ada experience ceni . buat kain rentang sampai pukul 1 pagi , kostum plus ntahapemendentah lagi tuu . lepastu kitorang , budak-budak kripton kena pakai bunga cenonet kat kepala . atoto omeynyaaaa ~ *kelip-kelip mata* k . bajet cute pulak . :3 


tapi yang tak boleh bla nye , well , sempat lah jugak usya rumah-rumah lain . ehermmmm .. 'rumah-rumah lain' lah sangattt .. okay tak . satu rumah jee . usya lebih sikit . ngeee gatal :P . hehe .

dia hensem doh . hensem gila . tak tipuuuu . jujur lagi ikhlas dari hati yang paling dalam ... dia memang hensem . >.< dengan bow plus kostum dia tuu .. sebijik macam pahlawan zaman dolu-dolu nak berperang . eeeeiiii *melting* hahah . rasa macam macam jatuh cinta tergolek-golek dah kat dia . ngehhh .. aku boleh jatuh cinta banyak kali tau . kat orang yang sama pulak tu . sakai . -.,-"

even ada orang kata dia poyo gila bajet pahlawan jee tapi hoi biar lah ada haku kesah ? nak gaduh ke ? haaaa .. aku dah macam gengster kan ? heee . k dah diam . dia taff . dia pahlawan . aku . full stop . 

btw , jangan bagitau dia okay ? nanti dia bangga . ;)

like seriously , aku suka tengok boys yang pakai baju-baju centu . i mean , kopiah , kain pelikat lalalalaa ~ *tetiba* and songkok . (terasa tradisional tetiba :B) sebabbb , dorang nampak hensem . matured . responsible . aaaaa ... sexy ? hehe jk jk jk :> 

see ? kan comel tuu . *wink*

eh , hmmm .. TF ada kat sg besar sekarang . wuuuu apak best ! *batak* . pasni nak makan ah hari-hari . hee . 

bout my training sofbol , entah . tak tau nak komen apa . -___- aku rasa lemah gilaaa kot main benda tuu . nope . i mean i'm lacking of knowledge . serious . banyak lupa pasal rules . erghhh buat spoilt team jee kot . tapi nak main . sebab best . hmmm :'< 

lepastuuu , haritu ada latihan kawad . KAWAD . sumpah tak reti . catwalk aku reti lah . hee . :3 . tau tak , last aku kawad masa darjah 6 . hehe . lama kan ? sebab tu sekarang dah lupa semua benda . dah macam macik-macik dah haaa .. --" 

ye laa , 3 tahun aku kat sdm mana lah aku nak join mende tuu . tak ghajin wehh . ada 1001 lagi benda yang aku boleh buat . and satu lagi sebab each time masa koko , kelas aku ada kelas . kelas aku ada kelas ? (ayat apa ni?) k tak . aku ada kelas . PnP . sooo , kitorang memang dibenarkan untuk tidak mengikuti sebarang aktiviti kokurikulum lahh . gituuuu ... ayat skema nak mampus . hoho ;3 tapi kadang-kadang takde kelas pun kitorang escape jugak . hehe . besttt whooo lepak depan kelas dengan angin sepoi-sepoi bahasa . rasa macam duduk berpiknik tepi pantai gitu . muehehe :b

okay . dah ngantuk . babai . 

xoxo , rakun comel . :3

p/s : entri sakai . tajuk takde kaitan langsung . hehe .


2 Comments:

11 February 2013 at 20:17
Blogger Nur Adila said...

Amboyy......ehem2...untunglah pakwe handsome bhahahah XD

12 February 2013 at 08:13
Blogger Zaqya said...

ehermm adiey .. dah teringin nak duty toilet sorang-sorang ke ? kite bagi seminggu turut-2 nak ? heee .. :p

Post a Comment