La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 13 February 2013 | 00:28 | 1 sweethearts
Assalamualaikum

aku on pesbuk lepastu nampak gambar salah seorang kawan aku dengan boiprengg dia . *terkedu kejap* amboih ngalahkan laki bini weh peluk-peluk , laga-laga pipi bagai . like seriously , sebelum ni dia tak macam tu . fine she maybe a bit socialit tapi setahu aku dia tak pernah bergambar sampai tahap centu dengan lelaki . seriously . jadi , kenapa dia berubah ? :( 

sedih tengok diorang . terasa sayu hati limpa mahupun jantung ini . tsk :'< why why and whyyy ? 



okay aku cakap terus terang , aku punn takde lah baik sangat . i admit . orang tudung labuh ai tudung cukup syarat jee . ai pernah couple jugak . tapi tu dulu . zaman jahiliah bermaharajalela dalam hati ni .. and even seteruk-teruk aku pun , even ex aku tuu ketua gengster sekali pun , aku tak pernah date dengan dia . sumpah tak tipu . aku tak date , tak pegang tangan , bergambar peluk-peluk ? harammm nak kena sepak dah ke mamat tu ? haaahh garang niiii ... jangan memain ... berani cari pasal buatlah .. *bukak bunga silat* 

so , point kat sini , kenapa mudah sangat kau bagi dia pegang kau ? memang tak nafi lah some of our gang punn spesis couple-date-pegang bagai tapi kenapa nak ikut dorang ? dah takda orang-orang yang baik ke dah dalam kelas tuu ? err --" 

damn ! aku sayang kau . maybe cam busybody tapi aku taknak kau rosak .. tu jee ... 

tolong lah jaga diri korang baik-baik . aku dah takde kat sana . dah tak boleh jaga korang dah . hmmm ..

kay lah babai :')



1 Comments:

13 February 2013 at 06:44
Blogger Nabilah Salim said...

sape zak?

Post a Comment