La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 15 February 2013 | 09:05 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

keep calm and smile 
keep calm and shines 
keep calm and everything is gonna be okayy

balik asrama 2 hari lagiiii .. hahaha okay saja nak bagi tensen kepala hotak supaya ingat sekolah . :) hee ~ sebab aku tengah tension , so korang punn kena mentensionnkan diri korang sekali . oh , kita kan sehati sejiwaaaa ... *angkat kening*

tadi pagi punya semangat berkobar ngalahkan orang nak daki gunung eberest kan , konon nak siapkan semua homework yang masih tak disentuh . bukak buku fizik lepastu membajet fokus sedalam mungkin . sampai tembus buku dah aku rasa .. okay tipu . tak tembus langsung . -.- 

then tetiba rasa bosan . bukak twitter tapi sempat cakap kat diri sendiri , okayy , aku bukak setengah jam jee .. setengah jammmm lah sangat amek kau seharian aku bukak dah . lepas twitter , blog . lepas blog , facebook . lepas facebook , instagram . lepastu sempat bukak drama korea seketol dua pat seploh ketol siap jamakkan bukak video snsd lagi dan menari dengan jayanya . pufff .. semput . 

nampak tak ? masih takde kesedaran yang tahun ni nak SPM . :/

awal-awal je semangat terlebih . akhir-akhir ? kalah dengan godaan hawa nafsu betul lah aku nii .. boo zakiah boooo .. :<



that's why , kengkadang even hati tak rela lagi redha nak balik asrama tapi kadang-kadang kena buat redha jugakk . for own sake . sebab kat sekolah jee aku boleh belajar . kat rumah ? dahku sentiasa tergoda dengan dunia yang penuh lagha ini ... tsk :'(


this . dugaan terbesauuuu pagi tadi . ;3

so , nak tak nak kena happy kemain bila balik sekolah . sekolah dugaannya seketol kepci je . kot laa .. alah , setakat on pesbuk hari ahad ? tengok tv asrama yang macam hidup segan mati malu-malu tuu ? no hal lahh .. (hehe padahal aku pun join kadang-kadang. :p) well , kalau tak nakal sikit-sikit tuu pelikss laa khonnn ? #IniSemuaPoyo . :D

oh lagipunn , satu benda lagi sebab kenapa aku suka duduk sekolah , i got someone who always there shining bright like a diamond . ahah ~ shining brighttttttt ? hee .. kite gurau jee awakkk .. :p





kay bai-bai . :)
xoxo , rakuncomel :3


0 Comments:

Post a Comment