La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 27 January 2013 | 08:45 | 0 sweethearts
assalamualaikum peeps ♥

heeee ~ hari ni happy kemainn ngalah kan orang nak kawen punn ade dah . hehe :D why babe whyy ? well , random kan ? aku baru balik shopping . yay ! *lompat tinggi-tinggi* haha okay diam . sebenornye , teman gi nyopping ni ado hajatt .. hoho . 

ngeh , cuba teka apa diaaa ? lalalaa :p . nak cari hadiah buat laki terchennta .. oppss salah . abang lahh der .. 'abang' .. harhar XD



sooo , kemain dengan semangat kripton-nyee aku mengorak langkah pergi shopping mall yang berdekatan dengan rumah . oh haha . dugaan kan ? awal tahun bajet gewd gewd jee konon nak saving untuk masa depan lah , untuk kawen lah , #ehh? haha untuk hapehapetah lagi lepastuu asal balik puncak alam jee duit habis . sakai ~ -..-' tapi benda dah jadi kannn ... pasrah dan redha je laa .. tsk tsk :'<

aku pusing satu mall tuu banyak kali sampai lebam sebab nak cari apa yang dicari . hoh .. ape tah yang aku cari .. tak tau lahh . and lepastu ma ajak pergi tingkat atas . cari tudung . waaa .. gua nampak half-moon Lenny Beads terus gua rembat seketol . pastu main aci lilit kat pale and rasa riak lagi takabbur . glamour bebeh ! muehehe *perasan* . ;p 

oh btw , half-moon tuu ape ? half-moon tuu spesis mentarang yang enak dimakan cicah sambal . haha . tak lah . spesis shawl yang pemesss ketika ini . especially ketika memakainyaa , terserlah kepemessan diri ini . bhahah . #PoyoSemuaNi :D . half-moon ni shawl yang lebar sooo , ala-ala muslimah anggun gitu . cantik menawan lagi sopan . amat sesuai untuk para lelaki memilih isteghi-isteghi yang cenggini . (mohon jejaka hensem terbaca dan tergoda..) hahah ape tah . lol gurau kay ? takde maknenyeee :3 

nah , ni bentuk half-moon Lenny Beads tuu . murah , tak sampai 50 . hee ~ tapi takdelah sebijik dalam gambar ni .. lain sikitt . :3



then , turun bawah , aku nampak seketol lagi bende yang menarik hati limpa mahupun jantung ini . apakah ia ayam goreng kepci ? hahaha oh yeahhhhhh ~ TAK . this : Peplum Blaus . waaaa ~ dahku tergoda dengannya . terus laju jee aku jalan dah tak pandang kiri kanan dah . wuuuu peplum ... lama carik .. :') masa jumpa tuu rasa macam 'ahh .. aku sangat bertuah hari ni..' haha *jiwa seorang perempuan* :3 . lepastu buat muka comel kat ma , and ma beli . uuureayyyy ! *joget-joget* buhahaha XD . 

wait , Peplum tuu mende pulakk ? okayy , one of the clothes yang feymess and fabulouuusss masa ni jugakk . hehe . comel and bergaya . bila sesi fitting tuu rasa terserlah kecomelan diri ini . muahaha *kembang lobang hedong dua belah* -OO- gituuu .. harhar :D 



and this , murah gak . tak sampai seratus . hee ~ murah kan kan ? nak banding dengan Toyota Alphard sebijik . haaaa .. (:

(sesungguhnya aku rasa aku dah jadi promoter dah pulak dalam entri ni . hehe :p)

anyway , see ? kan aku dah cakap ... bajet je nak simpan duit . KONON . haha pastu ? :P btw , aku tak dapat cari apa-apa untuk abang aku . hmmm .. seriously ... :'(

so , any idea what should we to give to boys ?

kbai assalamualaikum (:




0 Comments:

Post a Comment