La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 27 January 2013 | 07:53 | 0 sweethearts

assalamualaikum and hi earthlings ! :) 

esok sekolahhhh .. wuuuu ~ hahaha . bajet cuak je lebih . dalam hati bunga-bunga riang . hehe opsss ! :3 dah diam . no comments . :) 

sakit penghapus dosa ? hmmm .. betul lah kan ? sebab bila kita sakit baru kita ingat Allah . ingat dosa-dosa silam kita . kannnnnn ? *angkat kening* hehe . act , nak cerita ape yang dah jadi kat aku sepanjang 3 minggu sekolah baru mula ni .. 

yeahh .. perlu ke nak bagitau semua orang ? -..-" tak ? fineeeeeeeee .. :\ *merajuk* jk jk . perlu kott . entah . bia ah belog aku kau sibuk pehal ?? haha XD *tetibaaa* 

okok . hari tuu , hari selasa tak silap aku .. ermmm .. acano nak cite ea ? akuu .. should i say , "hampir pitam dalam kelas?" . okay done . should . :) jyeahh hampir pitam . dalam kelas bio . first pagi tuu memang aku dah rasa semacam dah .. tapi well , aku buat bodoh je laa . sebab macam takde pape kan ? then masa bio tuu , time tengah belajar pasal peredaran darah ntahapebendentah tuu , tetiba aku rasa rimas . rimas .. RIMAS SANGAT-SANGAT . messy gilaa serabut otak bagai and kaki aku rase lenguh tahap petala ke lapan . like seriously , dari hujung jari sampai paha kott . and that time bila aku tetiba telungkup kan kepala kat meja tuu , dorang semua ingat sebab aku takut belajar bab darah tuu . heee ~ yang tu lawak . bila masanyaaa lah aku takut darah .. -00-

then aku bangun , aku pusing meja belakang . just nak tanya toilet ada air ke tak . masa tuu tiba-tiba dorang dah kecoh cakap muka aku pucat sangat . i touched my cheeks but i felt the same . just a bit cold that time . and lepastu masuk toilet .... haaa amek kau , pucat macam .. macam ... entah . muka aku putih . bibir aku putih . the most scariest thing i ever watch that moment . apak ah serammm gilaaa .. haha just imagine .. lol seram serammm ~ 
tapi lepastu dah okay . hehe ;p

lagi ... jatuh tangga and terseliuh . hehehe . :3 okayy , not my fault , kay ? tangga tu salah sebab gelap pastu orang baru bangun , mamai-mamai and tetibe jatuh terpeleot kat situ . wuuu sakit gilaaa kaki . rasa cam nak nangis guling-guling . sakit tauu .. tsk TT . pastu agak laa dua hari aku jalan tak betul . last-last gi jumpa cik lela , minta urut . and Alhamdulillah dah okayy .. ermmm .. actually ada cerita masa pergi urut kaki tuu tapi takpe lah . biarlah rahsiaa .. hee ;)

soo , the point is ... jagalah kesihatan . okay ? kbai assalamualaikum . 



p/s : entri macam tergantung ? hahah diam ah aku ngantuk doh . tata ~ :3



0 Comments:

Post a Comment