La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 4 December 2012 | 07:17 | 0 sweethearts


peeps laling ~ :*

today , i feel very angry . yah , too much till i think i wanna eat someone . :\ see ? i've been expected this . okay-okay .. let me start it again .. sebab korang mesti tak paham amende tah yang aku merapu mencecet sensorang ni kan ? hee ~ :)

semalam , aku on fesbuk aku . and then , ohmakkguarddd terpampang kau haa sebesar alam dekat newsfeed aku , THIS :



aaaaaa.....*faint* and what the jannah lah hoi ! errr --" tetiba kayy tetiba and i feel what to punch him like a WWE punya peserta . john cena punya penumbuk tuu macam sodappp je kan ? grrr .. :| 

true much , tipu aku tak terkejut . and when i asked my friend's oppinion and she said ," zak, he's tryin' to seek your attention kot ." and what the ahah - ingat aku terharu ke ? no no no . lagi aku bengang nak sepak dia ada laa .. 

what did he mean by that ? tryin to play on me-again ? kau ingat aku boleh fall balik like oh my dear you're so sweet i lap youuu like that ? no way . over . my . dead . body .

the point is :
TAK PAYAH NAK ACT MACAM KITA MASIH ADA APA-APA
go . go with that girl yang kau kejar sangat tuu . she's perfect isn't it ? em not . maka ...
... pergi lah . amek amekkk ~ *ketap gigi* 

don't think i still have those feelings . those are my pasts . just don't remind me . yes . aku tau kalau semuanya masih macam dulu , they'll judge us as "wow, sweet gilaaa korang" like what-so-ever tapi sekarang is sekarang .

 when they all tiba-tiba inbox lepastu cakap " eh untung lah ada yang sayang .." , "sweet laa korang.." , truly aku rasa macam erghhhh .. *tarik rambut* mengamuk maybe . yeah . sweet kannnn ? puih . :/
i hate it . i MEAN it . full stop .

aku ... cuma tak nak benda yang sama berulang .. penat tahu penat ? tiga tahun weh ... tiga tahun and what did i do ? bersabar sepanjang masa . hoping that you'll change someday . and kau ? kau tak peduli kan ? kau tak pernah nak peduli .. :<

so , tolong jangan ganggu hidup aku dah . jangan ingat kan semua benda tu . there's no kita . cuma ada kau and aku je sekarang . tak perlu nak patah balik . just want you to know , 

I'M ALREADY HAPPY WITH MY LIFE NOW .

kbaiiii Assalamualaikum . 



p/s : sorry . broken english . merepek entah hape hape . really mad right now . :(




0 Comments:

Post a Comment