La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 27 December 2012 | 20:01 | 0 sweethearts

assalamualaikum. 

hai hai ebelibadi ~ :D 

ngee . lama dah tak hupdate belogg omey ni . last update punn zaman sedekad yang lalu yang entri windu-mindu tuu .. ekeke :3

 lagi punn sekarang tengah ade semangat waja nan membara . idea mencurah-curah macam air terjun je rasanye dah . eheee ~ even agak bengang suam-suam kuku dengan line tenet yang serupe lembu ni . perhh dia main cak-cak gituwww dengan aku kejap ade kejap takde . tapi well , nak update jugakk . tak kire . *hentak kaki*  haha mohon boo zakiah ramai-ramai . ;p 

shooo zakiah , awak nak cite ape ni ? -..-"

ermmm .. eh , lagi 4 hari je sekolah nak bukak . ermm i mean , aku nak kena balik asrama . hoo ~ budak asrama doh .. hebatt tak ? haha kembang lobang hedong sekejap . -oo- lalaa ..

but honestly , aku tak sedia lagi nak balik . sungguh tak tipu . aku beli barang asrama punn ala-ala kadar gitu .. entah . maybe sebab tahun last kott . and maybe sebab tahun espiyem . yes . SPM and i have to archieve my targett . straight A plusplus ? yeahh i can do it ! go baby go ! haha naik syeikh kejap . :b 

pray for me dear peeps . :* 

such a big responsible tht i got now . masuk form 5 dah tak boleh main-main cam dulu dah . dah tak boleh usya orang sana sini sinun dah . (gatai :D) dah kena jadi kakak senior contoh kat adik-adik junior . buat nakal , buat jahat punn tak boleh dah . :( sedih ah ceni ... tsk T.T

tapi tu laa , nak buat camne lagi kan ?
semakin besar umur kita , semakin besar tanggungjawab kita . :)

lagipunn exam ni penting sebab resultnye lah yang akan menentukan arah tuju kita . right ? well , aku nak balas jasa parents aku , cikgu-cikgu sekolah lama mahupun baru , makcik kantin dan makcik cleaner . nak jadi contoh kat segenap lapisan manusia esdiyem tuu .. bahawa sesungguhnya ex-sdm punn boleh berjaya dengan cemerlang , gemilang dan terbilang . *genggam jari* ecehh . haha . and and nak jadi contoh terbaik kat adik-adik aku yang dua ketol tuu .. tambah adik sedaghe yang melimpah ruah tuu . (kay , buat pengetahuan semua cik zakiah ni cucu perempuan sulung dalam famili. :>)

soo , must get the target . mesti and wajibul gunnah . yosh ! chaiyokk zakiah . hwaiting ! :3

study study and studyyy :]



my target :'3 straight A plusplusplusss in shaa Allah .



comel kan kamera ni ? jelly sebab kak JeLo Zulaikha dah ade . nak jugakkkk :'>
kbai assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment