La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 30 December 2012 | 18:48 | 0 sweethearts
assalamualaikum and hi darlings ! :D

just got back from perak darul ridzuan semalam . see ? betapa eksaitednyaa aku balik-balik esoknyaaa terus update . hee >< . 

by the way , as you guys know , aku pergi perak . ehee ~ jalan-jalan . well , sempat lagi kan ? even dua hari lagi bukak sekolah . tapi , ADE HAKU KESAH ? hehe . kayy kidding . ;p

actually , tak rancang langsung pasal vacation hari ni . hee .. vacation ke ? :P k abaikan . tapi entah , tetiba ayah aku ajak . and know what , first thing yang aku tanya kat ayah aku , "boleh tak kita pergi Aeon manjung?" miahaha nampak beno shopaholic nye kan kan ? tralalaa ~ :3


ermmm okayy , then we went to manjung . Aeon . still baru tapi jauh sebatu dah boleh nampak . besar whoooooooooooooooooooooooooooooooo ~ *batak* . hehe :b

and we shop till we drop . okayy tak . bapak aku je yang shop over plus ma aku . aku tak . ngeeee ~ for the first time aku pergi mall gedabak and tak beli pape . waaa .. pencapaian yang membanggakan gituwww ! haha XD anyway , ade dua sebab nape aku tak beli pape mase tuu . first , happy kemain tahap kanak-kanak ribina . hee ~ why and whyyy ? nanti titew ceritew kayy ? ahaha :'D and second , two things tht i craving so much : takde . seriously . eeeii ~ tahu tak bende tuu ade kat mall besau-besau jee ? and boleh tak ade pulak dehell apa semua ni ? eeeeiii geram gerammm ... *gigit bantal* . fine tht sounds a lil bit scary . hekhek ;p

wonder what did i crave for ? two things that will make me dreaming bout' it everytime . : 
1) it's a secretttttt ~ sushhhh .. yang ni tak boleh laa gitau . rahsia kayy ? :3 
2) incanto bloom . seriously , kat sabak takde benda ni . -,-" pehh mencik ah ceni . taknak datang situ dah . *duckface* haha . gedik ? fine . -.,- 
after tht , we all went to teluk batik . duh . hujan sepoi-sepoi bahasa .. hehe . (hujan ade sepoi-sepoi bahase kew?:p) . lil bit bored bcoz i .. urmm .. tak berapa nak batak dengan pantai act . hehe . pathetic ? yeahh . em not like my lil brother yang tak habis-habis merengek semedang nak mandi . no . tah . suke tapi tak batak . huhu -___- 

but then , the best part was we're playing with tht sageway thing . alahh yang ade dua bijik tayar gedabak tuu . hee ~ best doh main bende tuu . plus , banyak mata terbeliak pandang kitorang tiga ketol main benda tu sana sini kan ? bangga mak . ahaaha . eventho macam budak-budak kecik jee main benda alah cenggitu tapi hehe bukan selaluuuu :3
sakai much ? hoho :p
lepastu masa kat lumut aku jumpa ex-classmate aku time sekolah rendah . ex-classmate ? or maybe i should say , ex-bestfren . :) i smiled at her but she just making face at me lol kau ingat kau cantik sangat ke ? haaa .. aku marah ni marah .. haha . (p/s : sempat gelak :D) wonder why sejak dia masuk asrama , dia langsung tak tegur aku . i mean , aren't we bestfrennn before ? well , kecik hati limpa usus anddd jantung tapi nak buat cemane kan .. biar je lahh . biaq pi lahh diaa . :') 
kayy now , wanna tell you bout' some excitement yesterday . guess what , aku bangun harini rase macam semua tuu macam mimpi . sweet dream ? sorts of . heee ~ 
that moment when you met your crush at shopping mall and you were like omg omg what should i do ? ;)

seriously , i met himmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! aaaaaa ! *screaming* haha but like seriously , macam tak percaya kan ? kay memang . :p imagine he contacts me just to know my current places and then we met in that aeon omg omg he's shooo sweet isn't it ? :3

pastu pastu haaaaaa ... *pengsan* pastu .... haha tak buat pape punn . usya jauh-jauh jeeeee .. :'> malu ah . dah lah aku dok terkedu kat men's section yang entahpapentah tuu .. eeeeii malu maluuu ~ *tutup muka* >< and my face was too red . even aku dah rase pipi aku panas dah weh . hee .. gedik much much kay ? ngee ;p (btw , awkward situation and he makes me blushhh !>.<)

and lepastu aku senyum like sewel . :DDDDD haha . over too much ? k diam . well then suddenly bila dia dah balik baru aku ingat , damnnnn nape aku tak amek gambar dengan dia tadi ? eerghhhhh ! :( bukan selalu dapat peluang ceni kan ? wuuu :<

takpe lah . takde rezeki kott . yang penting aku jumpe dia . hee ♥
"ma , bila kita nak pergi perak lagi ? hehe :p" 


lol selingan semata-mata :P

kbai assalamualaikum (: 


0 Comments:

Post a Comment