La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 27 November 2012 | 22:05 | 0 sweethearts

peeps , stalkers , earthlings sayang ! :D 
hee ~ how are you ? 
ai sihat , Alhamdulillah .. :) 
sigaraning nyawaku ? eceh ~ bahasa ... puitis gramatis kan ? hikhik . 
tau tak sigaraning nyawaku tuu ape ? haaa .. tak tau lettew :3 
sigaraning nyawaku ni maksudnyaaa .. eh chop chop ! haha . 
perasan tak blogskin ni dah baru ? eheee ;) . separuh hari aku habiskan masa . 
penat tahu penat ? *lap peluh* haha . KONON . 
btw , simple mimple je kan ? 
sebab dah tepu pale otak nak cari idea . susah woo ~ haha
oh and ,, sejak bila aku suka purple ? hee .. tibe-2 tema lain . kan kan ? 
kay abaikan kay .. hikhik :b
okay , berbalik kepada sigaraning nyawaku tuu ,
act , tu bahasa indon . eh . jawa . eh . entah ! :B
tapi yang pasti aku dapat dari novel laa .. IMAEN punyaaa <3 
bestttt siaaa .. ngahaha . haip ! mencarut ! :D 
sigaraning nyawaku tu maksudnyaaaaa separuh jiwaku .
yes .
he is Sigaraning Nyawaku 
why separuh jiwa ? sebab kita tak boleh hidup separuh jiwa je kan ? 
tak lengkap . tak purrrrfect . :3
jyeahhh seperti itu lah perumpamaan nya . 
MY LIFE IS INCOMPLETE WITHOUT HIM .
and sure do , who is him ? *angkat kening*
haha . ramai tanya . ni nak jawab laa ni ..
#TakeNote terutama che Lynn yah , awakk tanya saya mau jawab :b
'him' tuu him lah . takkan lah 'her' pulakk .. hihi . kalau aku jawab ceni aci tak ?
jawapan takde dalam skema kan ? tralalaaa ~ :D

entah . him tu sapa ?
ey , my sweetheart . <3 
sekolah mana ?
entah . tak sekolah kott .. hewhew C:
biar lah rahsia kan ? hee ~ yang penting dia tau aku maksud kan dia . (: 
kalau dia tau laa .. 
kalau tak , padan laa muka dia . harhar xD

but most importantly , post ini takde kena mengena dengan encik F . dia dah jadi sejarah . dah jadi fosil-fosil purba barangkali . so , tak perlu tanya , "zak , incik F ke?" . sebab jawapannya dah pasti - no . nehi . never . sejarah tak perlu diulangi . heh . 

and one more thing ,
Dear You . yes . you , the one and only .
just wanna say ,
thank you for coming into my life . ;)
for treating me like a princess . (:
for those morning+night wishes :>
for 'pujuk-ing' saya time saya merajuk :]
for answering all my ridiculous and kiddo questions {:
for being there when i need someone to be with me . everyday . everytime . <':
tengkiu beri beri much ~  


kay . that's all for today . kbai muahh :X haha .


0 Comments:

Post a Comment