La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 13 November 2012 | 23:10 | 0 sweethearts

peeps , stalker , fellowsss

it seems like waaah dah lama aku tak update kan ? *sengih*
sorry , *yawns* keep busy doing nonsense things like bla bla bla :P 

then , rinduuuuu kat awak incik belogggg ! sumpah tak tipu . *jelir* 
awak rindu kitew takk ? ahakss gedik sungguohhh ~ buhaha lolz xD  

kay done with merapu rapu ,
now , the storayy . let the "penglipur larahh" told you . (:

oh ohh sebelum tu , sekarang ni musim cuti sekolah-hell jyeahhh eksaited bebeh tapi-tapinyaaa cuti sekolah maksudnya - oh noo ~ too . why ? and why ? coz tahun depan , i'll be the #SPM'sVictim and that feels like - pfffttttt -..- *duckface*
and penting sekali untuk capai target yah cik zakiah ? heh . :p
okay . case's closed for a while .



insulting ? heh . whoever likes to be insulted by ? tak kira lah by family ke , besties ke , lagi-lagi mereka-merekaaa yang tiada kaitan dengan hidup dan mati kite . even kadang-kadang orang just bagi alasan , "lepak lah , aku gurau je .." tapi for sure , kalau dah tiap masa plus plus ketika tu gurau kah namanya ? 
oh sungguh lawak sekali yeee .. *ketap gigi* I:

y'know what , insulting can makes peoples down okay ?
or maybe jadi pendendam ? who knows ?
tak salah nak bergurau tapi tak perlu sampai hina-hina orang . especially their physical . even they can't change theirs . itu kan kuasa Tuhan ? 
tak perlu pertikai , okay .

and somehow , 
THOSE WHO LIKES TO INSULT PEOPLES WERE ACTUALLY JEALOUS WITH THEM . 
sebab ? dia takde tapi orang ade .
so ?
you should be more grateful .
semua orang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing .
mohon bersyukur . okay ?

kbai Assalamualaikum . (:



0 Comments:

Post a Comment