La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 28 September 2012 | 02:03 | 0 sweethearts


hello ! my name is Zakiah . i am seek-teen years ol' . i have a CRUSH . 

kayy ,
hai hai semuaaaaa ~~ :D
topic today is bout' "CRUSH" . 
(introduction aku macam karangan upsr kan ? bla bla bla.. :P)

k k . berbalik kepada cerita tadi , aku ade crush ? wulalahh ! :D 
tak sangke nyeeeeeee ...
by the way , itu normal yaaa adik-adik , apabila kita rasa seseorang ituuu begitu kiut-alalaaa tomey errr kau ni , then tibe-tibe kita ter-sukeee kat dye .. ehem . perhatian ! perhatian ! *clapping* 
ter-SUKA okayy ter-suka . "TER" means tak sengaja . hoho
lepastu kita usya dye .
lepastu kita rasa dye attractive .
lepastu dye tido pun kita rasa attracting . (huh ?)
lepastu dye makan punn kita rase amazing . (ehh ?)
lepastu kita punn sibuk nak makan ape yang dy makan . (okayy ini tipu . :p)
and lepastu , lepastu ,... kayy setopp . -.-"

truth , aku taktau sejak bila , dimana dan bagaimana tapi tibe-2 aku rase dy comel . 
dy low profile jew .. takk over punn . and opkosss that's why i think he's cute . sebab orang takkan expect dy macam ni .
tapi sayang , he's taken-maybe laa . errr --" 
tapi tak kisah lahh . 

HE'LL NEVER KNOW BOUT' THIS BY THE WAY


no one will know . eheh .
siapa dy ? budakk sekolah aku . 
sekolah lama or baru ? pandai carik lahh kan .. ingat aku nak bagitau kew .? :P
and he's not my Capital F - muehehe .

he makes my life worthy and happily ever aftah ! ececehh ~ berangan kau zak .. :B

and somehow , 
i do hope he'll noticed . 
i'm right there .
always here for youuu ..
only youuu ..
(okay that's sounds scary..)

hee ~ tak lah . memain je ..
tapi kalau jadi kawan je punn aku dah bersyukur dah .
buat ape nak lebih-2 kan ? aku dah bahagie hidup cam ni . (even kadang-2 rase lonely)
 but sometimes , loneliness is our friend .. *shy*

#harus ingat Zak , u're not in SDM lagi .
different place . different situation . 
*tongkat dagu*

kbaiii ASSALAMUALAIKUM .. 

dear krushhh , awakk comel . puh-lease be there shining for me . (:


0 Comments:

Post a Comment