La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 16 September 2012 | 07:53 | 0 sweethearts
peeps , first of all , sila tonton video ini :
yes . tengok cover pun korang tau kan ?
video Dan Bila Esok by Sofaz. 
aku addict lagu ni sekarang. and tiap kali aku dengar lagu ni je... 
AKU RASA NAK MENANGIS. 
eheh. cengeng kan ? ehh biar laa sukahati orang laa kan ? werkkk ! *jelir lidah*
k k. setoppp cari pasal zakiah . :P eheee ~

MUNGKINKAH ESOK KITA KAN BERTEMU KEMBALI ?

percaya tak, sejak aku pindah sampai sekarang, aku tak pernah nampak die dah.
aku cuma boleh nampak die kat facebook je.
apaaaa ? nampak jugak kan ? 
heyy , gamba and reality tak sama kayy . hmmmp :/
last aku tengok die, time sofbol-last day. (he's a sofbol player, kayy ;))
and lepastu ?
no. nehi. NEVER.

"ape susah, pergi je laa jumpa die."
memey bagi orang lain, even dah pindah tapi still boleh jumpa kan ? tapi masalahnyeeee aku ni bukan spesis merayau merayap ke sana ke mari. aku duduk rumah. MY LIFE IS IN MY HOME SWEET HOME.
raya, orang bara'an punn aku tak ikut. ingat ayah aku suke suki je nak bagi aku keluar ?
no no no no no~ 

aku tak keluar rumah.
i'm not that type.
harap maklum. :|

and raya ?
die takk datang rumah aku. geng die semua datang. except die.
aku tunggu ... and tunggu .. :'>
no . he never come . full stop .

bile aku keluar pergi pasar malam, i DID hope he'll be there too . but the same goes. die busy. makcik die nak kahwin. okayy aku faham. 
then i talked to myself , "nevermind zak, esok datang kenduri tu. makcik die jemput kau kan?" *smile*
lepastu hari ni, hari kenduri tu, tibe-2 nenek aku sakit-batu karang. 
have to send her to hospital. immediately. and the kenduri? I DIDN'T GO BY THE WAY. :(
tapi takpe. nenek aku lagi penting kan ? :')
balik aku online, this what i get :


ya Allah ... die tunggu aku ke ?
aku tak cakap pun aku nak datang .. kenapa die tunggu aku ? :'( *guilty*
aku bace je message tu , aku nangis.
 
lepastu aku mesej die, aku minta maaf sangat-2. 
and tau die cakap ape ?
"takpe. salah aku jugak. aku terlalu berharap kau datang..."
bapak ah aku rasa macam nak nangis guling-2 pun ade dah. 
die tunggu-die mengharap aku datang..
means ?
HE MISS ME ??
ye ke ? aku takk berani berharap . sebab die bukan spesis boy yang cakap straight forward . die pemendam . pendam perasaan sendiri sampai lebam . i used to read his heart through his eyes , his action . and sebab tuu aku kata aku pandai baca hati lelaki. sebab aku dah biasa baca hati die. hmmm ..
now tetibaaa terfikir ,
pelik kan , kenape setiap kali kitorang nak ter-jumpa , mesti ade halangan ?
mesti ade aral ? 
KITORANG DAH TAKDE JODOH KE ?
kbaii Assalamualaikum .. 

p/s : kau jangan tinggal aku macam dalam video tu yee . aku dah takk sanggup kehilangan dah . :')


0 Comments:

Post a Comment