La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 4 August 2012 | 17:32 | 0 sweethearts

heyy peeps . :) nak story ney , ermmm apaa yaa ? haa . hari tuu . hari tuu kan kan , sekolah aku ( badar act ) buat satu contest . ehh ye ke contest ? kayy tak . more like fashion show + modelling laa . bunyik dah macam project runaway dahh kan ? hoho >_< . 


haa .. lebih kurang cenggitu laa ^ . ehh tapi takde laa seseksi kat atas tuu okayy . kau gi_laaa ?? :D . we all pakai baju under tema : busana muslimah . eheee ~ :3


chopp ! okayy ini lahh dia contohnya . shawl merah tuu aku . shawl pink tuu aisya kamal . yang lagi satu ... aaaa .. entah ! tak kenal . fufufuu ~ xD 

okayy actually that's not the big giga point yang aku nak storyy . iklan je tadi tuu . mukadimah semate-mate . ohh ~ ^^v 

maka maka maka sesungguhnyaaa aku nak storyy pasal dia . dia dah buat aku down . babyy are you down down down down down ? downnnnnn ~ haha . okayy tetibaaa . *nganga* . dia ? down ? ohh siapakah ? ehh tak . not my fareez . he'll never let me fall ohh :'> . then who ? kayy tak perlu sebut name dia . biar Tuhan yang tahu . 

entah . i thought he likes me . okayy that sounds perasan <-- tapi obvious he showed it . the feeling . and aku perempuan . tipu laa tak terusik kan ? even awal-2 aku dok me-napikan tapi lame-2 .. hmm . then aku dengar dia ade skandal . 1st aku tak caye . yeahhh . sekali ngaaaa ... betul pulak . heh . perasaan aku ? sedih teramat sangat . :(



hee ~ tapi takde laa aku tunjuk . aku diam jee laa . takde lahh , aku tak kisah tapi aku sedih sebab tak perlu la buat sampai aku berharap kan ? kau dah suke dia . kenape mesti bagi harapan kat aku ? tau tak aku dah mule terima kau even kau tak macam fareez ? and ini yang kau buat kat aku . heh ! terbaeekkk laa . (Y)
aku gembiraaaaa sangat . :|

kalau nak kawan jee cakap awal-2 .. aku bukannyee tak suke ade kawan yang sweet ni . lepak jee aku sweet dengan kimi , dengan zaim , dengan merekaa-2 yang daa di anggap bff boy aku . awak-saye , sayang-2 , rindu-2 , biasa laa kan ? name punn kawan baik . and aku takde feeling lebih daripada kawan baik tuu punn kat diorang . i love them as a bestfriend .. *winking*



kayy lahh mungkin aku silap . first , sebab aku salah sangka . and second , sebab aku gatal menggedik nak cari pengganti "dy" . maybe aku tak sepatutnyee cari kan ? yep . my bad . sorry dear . :< maybe i should wait for you . for ever . 

so peringatan kepada diri sendiri : jangan cepat sangka bukan-2 . kadang-2 diorang tunjuk macam suke . tapi diorang tak . never let your heart fall again . :')

kbaiiii . muahh . :*

Labels:



0 Comments:

Post a Comment