La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 6 June 2012 | 18:01 | 0 sweethearts

 hai hai ebelibadi ...

haha .
tengok tajuk punn dah tau entri pasal ape kan ?
haa haa .. diam kau diam ! :p hihi

okiess , kali ni nak storayy morayy pasal somebody .
the special one .
hee ~ ♥ 
hari tuu punye laa buat entri mengamuk pasal dye kan .
hari ni jatuh cinte balik .
haaa .. memey .. memey baguss kau zak .
adushhh ! *tumbuk bantal*
kayy tetibe tetibee . :'D

takde laa , it's just a misunderstanding yang memang big giga one . (ape aku cakap ni weyy ?)
dy pikir aku dah berubah . sejak masuk situ .
and aku pikir dy dah tak peduli kan aku .
due-2 salah sebab pikir bukan-bukan . teheee ~ and and lepas tuu rupenye salah faham . 
perghh malu saye , wak . *tutup muke* 

then haaa ~ then aaaa ~ *nganga*
nak start balik relationship memang payah segala payah sampai aku rase nak kambus kepale dalam tanah .
awkward tahap e equals to mc square dah haa .
ayat skema . soalan protokol . 'awak sihat?' -- pffttt .. apakah ?? -..-"
haha okayy yang tu lawak .
lepas tuu due-2 bisu . 
.... krik krik krik .....
haihh ~ --"
mase gaduh laju jee cakap macam peluru M16 keluar menderu-deru kalah sg pahang mengalir deras dah haa .. bile dah elok balik , bunyik kipas punn boleh dengar jelas . teheee ♥ ;3

tapi yang bestnyee kitorang dah okayy . yeayyy ! *lompat tinggi-2*
and dah boleh gelak-2 macam dulu ... :'< . yeahh DULU . 
i miss that moments . seriously .
betul kadang-kadang aku rase macam macam .. ntah !
why this happen to me , to us ??
frankly spiking , aku ... punca semue ni . 
kalau aku tak pergi , dy takkan berubah jadi macam ni .
dy macam dah ... 
..gile-putus harapan-errr lebih kurang laa . (hehee sorry sayang . ;))
emmm :'(

anyway , i've fall in louvee with him now . again . like usual . babeyyy !
miahahaha . xD 
even kadang-2 aku rase macam nak makan-telan+hadam kan dy bile dy buat merajuk-gaya poyosss dy-i am AWSOME but u're NOT tuu tapi he's my cute little darling babyy bunny . okayy over . haha . 
macam mane punn dy , siape punn dy , aku tetap sayang kat dy . ♥ 

and kepade incik AWSOME , 
saye sayang awak . and i know u do too . 
soo watlek watchil ,, kite pisah a year and a half jee babyy .
just a year n a half .
then we'll unite again ..
okayy ? :]

kite bersame . suka duka . tawa ria .
lebiuuu dear forevahh and evahh - omaigawdd  aww craps . miahaha . xD

 kbaiii ~
ASSALAMUALAIKUM . 

Labels:



0 Comments:

Post a Comment