La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 30 May 2012 | 22:11 | 0 sweethearts



heyya peeps ! 

ahah . cuti sekolah ~
i luv it sooo much .
sebab ??
hehe :D . ade laa ..

hari tu kan kan ? hari tuuu .. haaaa .. *pengsan .
hari tuu ..
aku datang sekolah .
sekolah mane lagi ..
sdm-sekolahku-syurgaku-yang-terchennta-hyeayyyy-hidup-sdm-selamanyaaa lahh . 
ngahaha . :D giler excited kan ?
well , u know me . *tangan letak kat bahu .

memey ah best giler tahap petale ke 58 dapat jumpe besties aku .
semedang aku senyum tak habis je whoo .
haha xD .
ye laa ~ 
dah berapa bulan kot tak jumpe .
tipu lahh tak rindu kan ? ngeee ><

act datang situ pakai tiket saya-tutor-mereka untuk budak form 3 .
mase tuu diorang ade program apetah .
--> kelas tambahan ??
haaa .. lebih kurang laa .
tapi di sebalik tiket tutor tuu ,..
ade udang di sebalik mi banjir .
yeahhh ! 
muahahaha . *gelak jahat .
haha . dak eh ,, ikhlas nak mengajo tapinye den punn nak mambang jugok .
lamo dok jumpo kawe-2 , 
nak hapdate gossip-2 terkini hot lagi meletupsss gitu .
heheww :3

maka maka maka ..
al-mambang lahh kami sampai balik lambat ..
 hihi <3

kbyeeee ~
Assalamualaikum






tadaaa ~ lebiu gurlss !
hehee . aku-mereka-kami . okayy mereka lawaaa . ;)




haha . edit sakaiiiiii ~ kayy watever . *juling mate . 



Labels:



0 Comments:

Post a Comment