La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 25 May 2012 | 02:24 | 0 sweethearts
      

haippzz everyone !

alamak alamaaakk .. lame betul aku tak hapdate kan ?
soryy wak , saya busy sangat-2 .
kalah lebah . emememem ~ :'<

kayy stop meRIDICULOUUUSS ,
aku baru balik sekolah .
cuti penggal . 2 minggu tuu ..
wieeee ~
#lompat tinggi-tinggi
miahaha xD

rase bahagioo tak payah sekolah . (imma bad gal , ain't it true?)
:P pftttt ..
ahahaha .
okayy okay pritttt --- setopp !
berhenti gelak ketawa riang gumbira .
why whyy and whyyyyy ?
because today i wanna tell u guys bout' somethin .
it takes my nerves , kayy . errr :/

aku bukan ape tau ,
aku pantang betul kalau ade orang sesedap nasi ayam mak dye tipu aku .
erghhh ...
especially boys lahh .
punye lahh ye ye ow depan aku , time aku ade , dye buat gaya prince charming nak godaa puteri buluh betong .
tapiiii ,, lepas aku blaa ..
amboiiiii ~~ galak buah salak dye pasang 10 yee .
siap dekat fesbuk dye ade minah sakai mane tah dok mengomen lagi .
wahh .. nak merai kan kebebasan ke wak ?
grrrr . >.<
sape tak marah kan ? hari tu aku nak pindah , punye lahh sedih-sedih bagai .
siap tanye -- "patut kew pindah?" lagi .
KONON !
gaya sedih giler kan .

kalau ikut hati aku ,,
dah lameeee dah dye makan tapak kasut scholl tuu tau .
biar dye tau rase sakit hati .
pffftttt -..-"
ruins my mood betullaaa ..
adoiyyy ~

dahh . kfineee . ni yang kau nak kan ?
aku benci kau .
damn you !
full stop . :<

kayy lah . nak tenang kan diri kejap .
bhaiiii ~
Assalamualaikum .  

Labels:



0 Comments:

Post a Comment