La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 8 April 2012 | 10:10 | 1 sweethearts


helooo ebelibadi !
huh , punye lahh berkurun aku tak menghapdate blog aku ni sampai dah bersawang ngalahkan sawang spiderman dah haa .. ><
hapee ?
bukan malas laa . takde mase jew .. hihi . *wink wink

nak tau tak ??
aku dapat sbpi ~. uuuu .
sbpi wehhh !
diulangi -- SBPI !
ngahahaha xD . batak .

act aku dapat tawaran pergi mrsm JB . time kat sekolah lagi .
dah laa baru habis training sofbol .
peluh tak sempat nak kering .
tetibe dapat surat :
anda ditawarkan ke mrsm johor bharu
hulaweyy ~ meraung melalak mengongoi segala haa besties aku .
aku dah terkedu .
mak oiii .. awat tibe2 ni ? aku tamau pindah la woii .
JB kowt . jauh berbatu2 .
adoiyyy nya laa punn . -,-"

sekali balik aku dapat surat lagi .
tawaran ke sbpi .
mase daddy aku bagitau tuu , aku dah senyum tersungging daa wey .
siape tak happy kan ?
dekat . hee ~ <3

tapi lepastu aku nangis .
hehee .
sebab nak kena tinggal kan dy , mereka dan sahabat mereka .
yeahhh . it's pain to left our beloved behind .
mau nyee seharian aku nangis sampai demam . T^T
tapi sekarang dah okayy .
kecuali lahh kalau aku dok termenung mengenang zaman dolu2 ,
haaa .. pastu geren tangkap leleh . hihi ;)

sedih whoo ~.
babyy aku dah putus harapan dah .
dy kate 'tengah belajar nak lepaskan orang yang dy sayang' .
katenye laa ..
betul kew dak aku tak tau . -..- hmm hmm .
and besties aku ?
tak yah cakap lerr ..
siap buat drama slot sinetron air mata lagi depan orang ramai .
kayy sayang mereka macam orang gilerr .
hewheww :3

kayy laa .
time to sleep .
kbaiii everyone . <3
Assalamualaikum ..

Labels:



1 Comments:

16 May 2012 at 08:20
Blogger AMNA said...

Jom join giveaway kami! :)

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

Post a Comment