La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 18 February 2012 | 23:08 | 2 sweethearts


hai ebelibadi !

hari ini,, hari ini,,
saya nak story mory lagi pasal baby cayunx saya.~. muehehe.
kowang ade baby ??
kita ade ! jangan jelez tau.. :P
#nada gedikss. oppss ! heheww.

ney bukan baby sebulan dua bulan tu tau.
baby : boyfiee..
kehkehkeh.

kayy. back to the reality. -,-
aku ade boyfie ?? ye kew ? wieee~..
tak lahh !
dy ex aku. hoho. ^_^ tapi aku still anggap dy baby aku.
kenapa ??
eyy sukati saya laa .. sibuk je. werkk ! muahaha.

actually,, aku baru berbaik-baik dengan dy..
ermmm. aku pun tak tau kenapa aku gaduh dengan dy..*kerut dahi
huuu. wateva~.. -_-

tapi aku suka buat dy marah. hekhek.
dy marah means dy masih care pasal aku.
ye dak ?
(sorry mr Dumb0 ! >,<)

the truth is.,, memang aku masih sayangkan dy.
tapi aku tak nak coup dengan dy.. dengan sape-sape pun tak nak.
ye lahh. ingat senang ke nak lupekan orang yang pernah ada untuk kita ??
tak kan ? hmm hmm.
 
geez.. jangan jealoous ! baby saya polis macam saya ! hehee.
adioss sayang !
luv ya beriberi much ! :3




Labels:



2 Comments:

19 February 2012 at 07:12
Blogger Ana Lynn said...

zak.. mana ko dpt gambar hero tu?? cewah.. sweet la~ hehe

27 February 2012 at 03:07
Blogger Nabilah said...

bhaaa...berani kau letak..gtaw hero...cuak x??keh..keh..keh...
hahah..konon2 sweet lew tew..heehee...gurau je..ty kahwin..jgn lupe jemput aq mkn nasi minyak!! heheh..

Post a Comment