La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 4 January 2012 | 23:41 | 2 sweethearts
ASSALAMUALAIKUM
heyya guyz !!

sihat tak ?? hope korang sehat-sehat belaka ye.. aku kat sini sihat..
Alhamdulillah~~. :)

ermmm.. hari ney aku nak story pasal somebody..
aku saaaayunx dy sangat-sangat.
agak-agak sape ehh insan 'BERTUAH' tu ??
 haaa..!! mezti korang semue ingat boyfie aku an ?? tengok tajux pown jiwang semasham jew.. an ? an ?

hehe.. tarak lahh !!
orang yang bertuah tu namenye...
jeng..jeng..jeng..

-->che Nur Ismawatie.!! xD

ngee~!! shomey an ?? hehe
dy ney kawan baek aku. 
comel kew ?? 
nak kenal tak ???
eiypp !! tak bolehh !!! 
dy da berPUNYE.. hohoho.
boyfie dy garang tau ! spesis suke makan orang..!
haha. tade lahh.. guwau jew..
(alamax !! aku boley nampak farid tenung aku tajam-tajam lahh.. hooo.. bahaye! bahaye! haha.)
#tutup mate rapatrapat

kayy,, dah ! cukup cite pasal boyfie dy..

kitorang dah 4 tahun berkawan..(masux tahun ney)
daripada form 1 muke semey semeymeyhh sampai lahh form 4 yang da pandai bergaye.
kalau ikowt kan sejarahnye.., aku dengan dy ney bukannye rapat pown. berkawan pown idak,, apatah lagi kawan baik. siap musuh ketat lagi tu.. act,, mase zaman dolu-dolu (sekola rendah)., dalam kelas aku tu banyak puak.
puak itu lahh,, puak ini lahh.
dah macam gengster dah. pastu masing-masing pakat buat pengaruh besar-besar.
n biase lahh,, budak-budak.., bile tak puas hati kat seseorang tu,, dy repot kat geng dy. pastu apalagi,, pakat meng-BOO kan orang tu. dok boo sane sini,, lame-lame gado..
lagipown geng aku nan geng si ima ney memang musuh tradisi..so,,
asal jumpe jew gado..
asal gado jew jumpe.
pendek kate memang tak sebulu,, serambut,, semate,, sehidung dan segala-galanye lahh !
dah macam anjing dengan kucing pown ader. haru !
huhu. (aku kucing comel., ima anjing busux ! werkk2 !! :P)

 nak ditakdirkan,, masux form 1 kat SDM sekolahku yang terchenta,,, tetibe kitorang jadi kawan rapat.. best friend forever n always lagi tu.. cam magis kan ?? hehee..
 tu lahh,, mase kecik-kecik gado sakan,, bile besar bestfriend gitu.. :D cam lawak pown ade.
tapi entah la.., tak ley nak bayang kalau kitorang terpisah. ikowt haluan masing-masing.
aku nak gelak nan sape nanti ??
aku nak main tepuk-tepuk nan sape nanti ??
sedih laa~~.. uhux ! sruuttt..
#kesat hingus. haha. geli ! 





p/s : ima,, kite bff sampai bile-bile tau ! aku mintak sowiey lau aku ade sakit kan hati kau.. sayang kamu sangat-sangat ! xD haha.
walau raga kita terpisah jauh, 
namun hati kita selalu dekat.. 
-lagu aishiteru-

haha. lagu tak boley blaa..:D 
adios !! 





Labels:



2 Comments:

5 January 2012 at 02:10
Blogger FizsmA said...

uwwaaa... sedeyyh plak aq bace.. sroott..sroott..(kesat hingos).. ahaks! amboi..mngutuk sakan kw ye psl aku..haha..aq egt kw na tulis psl incik buah haty kw...huhu.. thanks yaa...sgt2...kw la bff aq smpy bile2..kwn btpuk tmpr..kwn men cocok2 pinggang..kwn glak tx egt dunie..kwn share smbl belacan sme2....kwn tyme aq saket tlg pg beli pnadol..tlg bli plaster luke..uwaa..byk sgt nie list nye..huhu..syg kw..! ^_^ <3

5 January 2012 at 23:49
Blogger Zaqya said...

huhu.. thanx ya.. ;) <3 <3 <3

Post a Comment