La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 2 January 2012 | 18:44 | 2 sweethearts
ASSALAMUALAIKUM..
heyy heyy !! xD
 
ermm.., hari ney 3 Jan 2012.
maknenye,, esok sekolah dah mule... alalalaa.. malaz weh !! 
time cuti dulu aku ye ye oww nak pergi sekolah,, bile sekolah nak bukak ney tetibe rase cam maleh pulak.. hehe..n__n
 
entah laa.. aku tak berapa nak ade mood sekarang ney.
aku bukak fb semalam n somehow aku tengok fb dy.
nak taw tak,,
wullamak senang giler lahh dy lupe kat aku..
#akubencibencibencibencibenciiiiiiidy !! (4 hrkat)
 
masalahnye,, 
aku ney susah bebenor nak lupekan dy.
kalau boley pown,, lupe kejap jew.. 
pastu nampak muke dy,, tup tup TERsuke balek.. eheh !
macam hari tu,, 
sebelum cuti tu punye lahh aku bersemangat proton waja konon-kononnye nak lupekan dy..
kawan-kawan aku siap cakap chaiyokk zak ! 
yeahh !! aku boleh !! malaysia bolehh !!!
wuahahahaha 
#gelak jahat
 
sekali... ngaaa !!!
aku tak bolehh....huhu T.T
 
tak taw lahh camane bukak sekolah sok..
lagi lahh aku kene mengadap menghadam kan muke dy hari-hari.
tambah sakit kalau dy boleh tibai buat muke sardin cap marina kat aku..
perghhh... mau sakit jiwe raga aku dowh.. 

susah sangat ke nak lupekan dy ??
susah lahh kot.
cinte pertame la katekan.. (alemak !! kantoi ! :P)
 bukan tak ade lelaki lain,, ade.. ramai lagi..
tapi just tak berapa nak terbukak hati jew kat diorang.
(maaf ye korang semue..)
#bajet glamer. haha xD. ngarut !
 
somehow,, aku teringat mase kitorang still coup dulu. 
alololo~~. sweetnyerr.. (haha. muntah !)
tapi sekarang ney,, aci jew due-due keje ngelak satu sama lain bile jumpe..
hermmm.. :'/ 
#sedihlaa...
 
rindu nak jadi cam ney balek.. huhu. oke, cukup ! xD 


 



 






Labels:



2 Comments:

2 January 2012 at 20:14
Blogger ♥Lady Ainaa♥ said...

Jgn mls2...fikir mse depan...hehehehehe...acually, sis pun mls nk balik U ni..huaaaaaaaaaaaaa...... mang nk melupakan seseorg tu susah..namun kita boleh berusaha....

3 January 2012 at 00:42
Blogger Zaqya said...

hehee.. thanx sis ainaa.. :). no worries,, kte akn brusaha lpe an dy.! xD

Post a Comment