La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 20 January 2012 | 19:51 | 1 sweethearts
ASSALAMUALAIKUM..
heyy heyy allz ! :D

rase  cam dah berkurun tak buat entri baru kan ?? hekhek. aku busy lahh.. ehrmm.. sorryy.. :( 

by the way,, di hari yang indah lagi gumbira ney.., aku nak bagitahu.., aku join segmen 'jom Tambah Followers' by incik Aiman yang baek.. hmm hmm.. baek lahh sebab dy suuuudi buat segmen yang bagoz untuk orang yang tak berape nak ade followers ney.. hehe..


haaa.. cenggini lahh rupe banner dy ! kiut kan ?? alolooo~~.. kiutnye.. haha !

kalau kowang rase cam nak follow segmen ney,, klik at banner tu ehh.. tarikh tutupnye lame lagi.. 10/02/2012.

so,, jom lahh kite beramai-ramai memeriahkan segmen iney ! :D (amende aku cakap aku pown tak tau.)

adioss !! xD

Labels:



1 Comments:

4 February 2012 at 16:39
Blogger 9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-followers-by-aiman.html

Post a Comment