La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 29 January 2012 | 00:12 | 0 sweethearts
ASSALAMUALAIKUM

hai hai semua !

ehrmmm.. hari tu kann.. hari tu.. err.. jap-jap. lupe pulak.-_-'' ..

haaa ! hari tu hari ape entah,, (sorry.. lupe..banyak sangat makan semutss ! xD) sepupu bersama makcik kesayangan saya datang rumah. makan-makan,, minum-minum..sembang-sembang.. ermm lagi.., tidur-tidur? ehh yang tu takk ! hehe..

diorang datang beramai-ramai.. dah macam jom heboh dah rumah saya tu tau..hihi :]

jadi saya pown bersuai kenal dengan adik-adik sepupu saya. (korang tak rase ayat aku cam skema kew ?? hikhik. =..= ) kami bergumbira bersama-sama.

kami bermain dalam bilik saya yang sangat lahh besar. besar cam padang bola woo.. haha. okayy yang tu tipu.

and tetiba.. tiba-tiba adik sepupu saya menjerit.
 kak zak !!!
(ughh saspennye !)

ingat kan amende lahh kan. ade rimau kew kat bilik saya tuh ?rupe-rupenye..
awat semua benda dalam ney kaler pink ??

lahh.. tu je ke sebabnye .. ingat kan amende tadi.. kot lahh ade UFO kew.. gempak la jugak. boleh masuk TV3. glamor you ! hehee. :3

lepastu kan.., punye lahh adik sepupu saya membebel.. tak rockz lahh,, tak cuns lahh.. macam-macam !

hapekenamenye saya nak rockss rockss ney ?? adess.. kite  sebagai perempuan ney.., kena lahh lemah lembut.. ye dak ?? :P

tapi aku mengaku sejujurnye,, saya memang giler pink. tak percaye ?? tengok blog ney.. all pink right ?? hihi <3.

maybe ade orang anggap pink tu kaler untuk bimbo cam paris hilton tapi saya tak rase cam tu pown.. pink kan ceria.. tak semestinye orang suke pink tu gedikss,, okayy. xD 

cume saya ney takde lahh fanatik sangat dengan kaler tu. (cakap pusing-pusing. tadi cakap lain,, sekarang cakap lain. apakah ?) x_X

maksud saya, memang banyak stuff saya pink colour tapi ada yang tak. cam contoh,, beg sekolah saya. kaler hitam. kalau semua bende pink kang,, bling-bling pulak mate orang lain.. kang tak pasal-pasal orang kate giler pulak..

ehrmm.. kayy lahh. mesti korang bosan giler kan bace entri ney .. saya yang taip pown bosan. entri ntapapenta. merepek jew lebih..

adios babe ! :D

iPod saya ! pink kan ?? walauweyhh.. :D
see ? pink lagi.. domo tu abaikan ye.. hihi n_n

Labels:



0 Comments:

Post a Comment