La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 27 December 2011 | 00:50 | 3 sweethearts
Assalamualaikum semue !!
heyya guyz !

korang sihat tak ??
 aku sihat hari ney.. hehe..
wiee~~ <3
#batak :P

ader la hari ney aku nak story sikit pasal SOMEBODY tu..
(ehermm!! he's not my boyfie ,, okayy !)
semalam,, aku bukak muka buku aku tu.. nak tau hot news terbaru sebab dah 3 hari aku tak update menatang tu. n then,, dekat album aku tu tibe-tibe manusia seorang ney komen ala-ala pedas gitu. 
nak tau dy komen ape ??

..... : 9a ko tu boley masuk kubur kew ??

amboii pak cik seorang ney.. takde keje kew tetibe nak cari pasal ?? gi lahh carik mentarang kew,, carik buah durian kew.. ade gak paedahnye.. boleh makan same-same.. ye idak ?
dy ney saje jew nak spoilt an mo0d aku.. 
aku sentap giler ur mase tu.. ade kew patot dy cakap macam tu ? eeii !!
naseb baek dy nuun jaoh kat sane..(rumah dy). kalau tak dah lame pipi dy dapat cop mohor jenama Line 7 ! huh !! :/
#bengangbengangbengang. hentak meja ketap gigi.

helloo~~.. wahai encik,, aku nak heppy pown salah kew ??
tak habis-habis nak carik pasal..
bukannye aku susahkan hidup dy pon.. hermmmm..
sedih lahh...:(
aku tak tersangke pulax dy nak komen camtu.. setau aku,, aku tak buat pape pown kat dy..
ke ader ??
ermmm..,,, sat....
oke,, takde !
aku tak kutuk dy,, tak sakitkan hati dy,, tak ejek dy..
tak umpat dy.. ( err.. yang ney ade.. tapi sikit je..tak banyak pown.. tak aci lahh.. kan? kan? :P hehee.. )
so,, pendek kate.. aku memang tak ade pape dengan dy..
tapi kenape dy tibe2 buat hal??

tau tak,, aku tak pernah anggap dy MUSUH aku..
even dy pernah betray kami,,
dy tinggalkan kami n join the other side..
even dy sentiase sakitkan hati kami semue..
tapi aku sikit pown tak benci dy..
(kami tu budak-budak kelas aku ehh,, bukan ahli kongsi gelap atau yang sewaktu dengannye tau ! jangan salah sangke lax.. nanti kang ade yang dok mengate,, mak aihh.!! ganaihnye budak ney ! men kongsi gelap segala bagai.. haha.. no! no! no! just refers to budak-budak 3 Takwa ek. :D)

balek pade cerite asal..,
why he did that ??
on what purpose???
tok puaskan hati dy sebab dapat sakit kan hati orang.,? gitu ?? heyy,, come on lahh !! logik lahh sikit.. aku tak cari pasal yang kau sebok apehal..??
aku baik dengan kau selama ney..,, tapi kau buat aku macam ney..
sentap tau tak !!

haishhh..!
sabo jew lahh...

p/s : aku tak suruh dy terase,, tapi kalau dy terbace entri ney n terase,, bagos lahh ! memang aku tuju straight forward kat dy pown.. aku mintak maaf sebab bahase aku kasar kali ney.. tapi aku dah tak ley nak sabar dah.. aku ney pown manusie, bukannye patung Barbie yang takde hati+perasaan tu.. kalau aku just patung,, ko nak merapu meraban serba mak nenek pown aku tak kisah.. aku anggap ko kawan aku., jadi jangan pakse aku buang kepercayaan tu,, oke.

#geramnyeeee..!

 


Labels:



3 Comments:

28 December 2011 at 05:33
Blogger FizsmA said...

i know who's the guy .. incik kere sumbing .. kan3 ?? xD

28 December 2011 at 19:15
Blogger Zaqya said...

hahaha. yep !! inche ungka y pling mympah ! :P

29 December 2011 at 18:45
Blogger Mohamad Zakwan said...

Follow me~

Post a Comment