La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 20 December 2011 | 19:28 | 4 sweethearts
aku bengaaang sangat sangat dengan kau ari ney..

kau tak paham bahase kew ??!

:: aku TAK SUKE kau !!

susah sangat kew ? aku cakap arab kang baru taw !

amek kau ! aku speaking london dengan kau.! susah sangat nak paham kan?


eeeeii~~.! dah lahh tu.. boley tak kau bla dari idop aku ??? aku bosan taw tengok muke kau tu! bla ur wehh !! total peacebuster betul la.

dulu aku pikir kau baik.. aku tak sampai hati nak sakit an ko.. tapi sekarang ??

darh la kau datang tak dijemput.. pastu kau kuar masux umah aku ikut suke suki kau jew an ? kau ingat ney hotel kew ???  dah tu,, time aku nak makan jew ko sebok nak menebeng kat meja makan tu.. asal aku na makan jew kau menggedik.. >,< adooiii !!
jangan kacau aku lahh !

bile aku tengah sibuk,, kau saje jew kacau aku.. main pusing2 lahh,, duduk ataz meja lahh.. eeeee !!! kau memang sajew an ?
# ketap gigi kuat-kuat

aku cakap elox-elox... better kau merampus sekarang.. aku dah tak sabar lahh dengan kau ney.. cube kalau kau buat perangai elox sikit.,, sejuk jugaklah haty aku ney.. ney idak.. buat perangai entahhapehapeentah kau tu..huh !

darhh !! get lose ! aku tak nak tengok muke kau dah !! hmmphh !!
#bencibencibenci



: psttt....
entry ney ditujukan khas tok inche LALAT yang tengah bergumbira terbang2 dalam rumah aku.. hehee.. korang jangan terase taw ! :P phahahaha





Labels:



4 Comments:

20 December 2011 at 21:46
Blogger FizsmA said...

ko memang txde keje kan zaqya....aku egt kw mara kat sape lah.... haha

20 December 2011 at 22:39
Blogger ^_^NABILAH^_^ said...

taw xpe...aq engat kaw mrh at hero...tp pkir2 balek...xkn laa hero ad at umh ko... :#

21 December 2011 at 16:35
Blogger FizsmA said...

berani hero na dtg...kene keja ngn mak qya gune pnyapu karang...huhu...

22 December 2011 at 21:34
Blogger Zaqya said...

hahaha.. cm gempx an ?? aq nga bosn gler.. 2 y mrepex 2..:P

Post a Comment