La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 1 December 2011 | 00:22 | 0 sweethearts
heyy2 !!
salamm semua !!! :D

korang semue mesti ada pakwe kan ? kalau bukan pakwe pown,, orang yang korang admire lahh.. haa !! kalau ada,, same lahh kite..

oke,. aku nak cerite pasal seseorang yang aq sukee sangat2.. :P

nak tahu name dy ?? urmmm... HERO ! heh, tu bukan name sebenar tau... name sebenar dy...,, biarlahh rahsie~~..hehe. kenape aku suke dy ??? :/ jap..., aq nak pikir jap eh.... ....1 minit... 2 minit....  err.. =.='' entah lahh ! aku suke dy sebab aku memang suke kat dy. nak buat camane kan..? (jawapan tak membantu. hoho)



bagi aku,, he's AWE$0ME ! yep !! too awesome.. dy selalu buat aku heppy. bile aku dengan dy jew.,, aku mesti gelak tak henti2..(oke, this sounds weird.!) bhahaha ! tapi betol lahh... aku bahagieee sangat2 dengan dy. eventhough dy tak perfect kat mate orang lain tapi pade aku.., dy lelaki yang paling perfect aku pernah jumpe..:) he's got a sense of humour.., he's caring.. he's everything. ~dy begitu sempurna.. di mataku dy begitu indah.. dy membuat diriku akan selalu memujanya..~mode Gita Gutawa-Sempurna.

biar lahh apa orang nak cakap pown.. yang penting aku sayang dy.. i love him juz the way he is..:) that's the most important.. n sebab tu lahh, sampai sekarang.., he's still in my heart.. dulu, kini n selamenye.. <3 u my dear !! phahahaha !!! 


chokio <3 <3 <3 <3 <3 hero, saranghae !!

Labels:



0 Comments:

Post a Comment